Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Pemulihan Sektor Pariwisata Isih Dilacak Sanajan Krisis ing Eropa - Menteri Bartlett

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Nalika tetep mripat cedhak ing kahanan kang ora tetep global digawe dening perang ing Ukraina, Jamaika Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, muni cathetan positif kanggo buoyancy terus ing industri pariwisata Jamaika.

Metu saka mundur sing dianakake dening Kementerian ing Teluk Montego ing akhir minggu kanggo mriksa prakiraan tambahan sing mentas disedhiyakake, Menteri Bartlett nyeselake karusakan sing disebabake dening konflik kasebut lan negesake kabutuhan kanggo resolusi sing tentrem.

Dheweke nambahake adhedhasar penilaian JamaikaPasar sumber pariwisata utama, "sanajan kahanan ing Eropa ..."

"Kita isih ana ing dalan pemulihan sing kuwat."

"Mundur kasebut ngidini Kamentrian lan badan umum bisa ndeleng tuwuhing sektor kasebut sawise rong taun tantangan ekstrem sing ditindakake dening pandemi COVID-19."

Menteri Bartlett ujar manawa "sektor pariwisata wis maju lan kita duwe jaminan, utamane saka mitra lelungan ing AS lan Eropa, babagan rencana sing dikonfirmasi kanggo penerbangan tambah menyang Jamaika, wiwit April lan Mei. Nanging, kita terus-terusan ngevaluasi dampak saka kahanan ing Ukraina lan implikasi, utamane amarga keputusan sing ditindakake maskapai kanggo mbatesi penerbangan ing antarane Rusia lan macem-macem negara.

Pak Bartlett uga ngumumake manawa laporan kemajuan ditampa nalika mundur saka ketua Panitia Pasukan Tugas Pemulihan Pariwisata, sing disiapake amarga pandemi kanggo nliti macem-macem aspek industri lan menehi rekomendasi babagan cara maju kanggo nyepetake pemulihan sektor kasebut.

"Sajrone sawetara minggu sabanjure, kita bakal nganalisa laporan kasebut lan bakal ngrembug rekomendasi sing cocog karo mitra pariwisata lan nggawe tekad babagan program implementasine," ujare Pak Bartlett.

Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar