Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet

Wynn Resorts kanggo tetep casino in Macau

Wynn Resorts (Macau) SA (sabanjuré diarani minangka Wynn) seneng ngumumake yen wis mlebu Perjanjian Perpanjangan Konsesi karo Pemerintah SAR Macau, kanggo ngluwihi konsesi game Wynn saka 26 Juni 2022 nganti 31 Desember 2022. .

Wynn seneng ngucapake matur nuwun sing tulus marang Pamrentah kanggo tuntunan sajrone proses Perjanjian Perpanjangan Konsesi. Wynn pracaya sing extension iki bakal ngaktifake kontribusi terus kanggo pembangunan mangsa Macau lan masyarakat lokal.

We look nerusake kanggo woro-woro saka syarat lan rincian proses tender umum kanggo konsesi game anyar lan bakal sesambungan rapet karo pemerintah kanggo nggawe ancang-ancang pepek kanggo partisipasi aktif ing penawaran.

Persetujuan saka Undhang-undhang Amandemen Hukum Gaming wis glethakaken dhasar long-term penting kanggo nggampangake pembangunan tertib, sehat, lan sustainable saka industri.

Saliyane adhering kanggo syarat cocog saka Undhang-undhang, Wynn bakal terus kanggo nepaki tanggung jawab sosial lan ndhukung Pemerintah ing mromosiaken diversifikasi Moderate pembangunan ekonomi Macau, nambah daya saing ing luang terpadu lan pariwisata, lan luwih ngiyataken profil antarane. turis internasional.

Wynn uga bakal aktif kerjo bareng karo Pemerintah kanggo enrich pembangunan Macau minangka pusat donya pariwisata lan luang.

Sesuai karo syarat Concession Extension Contract, Wynn wis mbayar kanggo Macau SAR Government MOP47 yuta (padha karo kira-kira HKD45.6 mayuta-yuta) nalika tondo asto saka Concession Extension Agreement minangka premi kontrak kanggo extension.

Kanggo katrangan luwih lengkap babagan ekstensi, waca pengumuman sing diterbitake ing situs web Bursa Saham Hong Kong ing www.hkex.com.hk.

| Pawarta | Warta Lelungan - nalika kedadeyan ing lelungan lan pariwisata

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...