Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Austria aviation Belgium Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada budaya Denmark Tujuan Yunani Health Industri Hospitality Hotel & Resor Italia Luxury News wong Portugal Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Spanyol Swiss Parks tema Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

10 tujuan paling aman ing donya kanggo liburan kulawarga

10 tujuan paling aman ing donya kanggo liburan kulawarga
10 tujuan paling aman ing donya kanggo liburan kulawarga
ditulis dening Harry Johnson

Saben wong tuwa ngerti yen ngrancang liburan kulawarga karo bocah-bocah mesthi dadi tugas sing tantangan.

Kanthi kabeh syarat, kenyamanan lan tingkat keamanan umum ing wilayah utawa negara kanggo mesthekake yen kulawarga sampeyan bisa liburan tanpa kuwatir, milih tujuan bisa dadi mumet. 

Kanggo mbantu wong tuwa, pakar lelungan nindakake riset ekstensif, nganalisa macem-macem variabel kayata safety sakabèhé, akomodasi sing cocog karo kulawarga, restoran sing cocog karo bocah lan aktivitas kulawarga sing kasedhiya ing macem-macem tujuan populer kanggo nemokake lan mbukak papan liburan. sing paling cocok kanggo kulawarga sing nggoleki lokasi sing aman nanging nyenengake.

10 tujuan liburan kulawarga sing paling aman ing donya:

UrutanNegaraCitySkor Indeks Damai /5% saka Hotel Ramah Kulawarga% saka Restaurants Ramah Anak% Kegiatan lan Objek Wisata sing Ramah BocahSkor Keamanan Kulawarga / 10
1SwissZurich1.3218.59%34.44%27.03%7.81
2YunaniHeraklion1.9317.69%35.88%34.01%7.45
3DenmarkCopenhagen1.2614.64%27.60%19.81%7.02
3AustriaVienna1.3216.98%37.00%18.15%7.02
5PortugalLisbon1.2711.51%36.71%24.38%6.91
6SpanyolMadrid1.6222.04%28.39%23.90%6.89
7BelgiumBrussels1.512.20%37.48%28.90%6.76
7UAEDubai1.8523.41%18.18%30.30%6.76
9ItaliaRoma1.6528.34%40.70%21.87%6.58
9CanadaVancouver1.3319.40%25.75%19.00%6.58

Miturut riset:

  • Zurich, Swiss metu ing ndhuwur minangka kutha paling aman kanggo kulawarga kanggo ngunjungi, kanthi skor safety kulawarga 7.81/10. Iku rangking katelu ing indeks angkara kita lan suhu rata-rata taunan 9.3 Celsius, mlaku sethitik ing sisih adhem.
  • Heraklion, Yunani njupuk posisi kaping 2 minangka paling apik nomer loro, kanthi skor safety kulawarga 7.45/10. Rangking kaping papat ing indeks kejahatan kita lan kanthi suhu rata-rata taunan 19 derajat Celsius, kutha iki aman kanthi suhu sing cocog. 
  • Copenhagen, Denmark lan Austria, Wina duwe peringkat 3, kanthi skor safety kulawarga 7.02/10. 

Panaliten kasebut uga nuduhake yen:

  • Tujuan liburan paling apik kanggo akomodasi kulawarga-loropaken Orlando, FL, Amerika Serikat karo 58.93% saka hotel-loropaken kulawarga, ngiring dening Las Vegas, NV, Amerika Serikat, karo 28.73% saka Family-loropaken Hotel lan Roma, Italia karo 28.34% saka Hotel-loropaken Kulawarga.
  • Tujuan liburan paling apik kanggo kulawarga-loropaken dining metu Florence, Italia karo 48.36% saka kulawarga-loropaken restoran, ngiring dening Venice, Italia karo 44.94% saka kulawarga-loropaken restoran lan Roma, Italia karo 40.7% saka kulawarga-loropaken restoran.
  • Tujuan liburan paling apik kanggo aktivitas kulawarga yaiku Pattaya, Thailand kanthi 35.5% aktivitas kulawarga, disusul Heraklion, Yunani kanthi 34.01% aktivitas kulawarga lan Orlando, FL, Amerika Serikat kanthi 33.93% aktivitas kulawarga. . 

Para ahli wis ngumumake 5 tips paling apik kanggo tetep aman nalika lelungan ing luar negeri:

1 - Apa riset babagan budaya, norma, tradhisi lan basa negara sadurunge lelungan. Iki ora mung bakal mbantu sampeyan nemokake dalan, nanging sampeyan bakal sinau babagan mata uang, konvensi lan tradhisi lokal lan ngerteni budaya kasebut. 

2 - Dadi wicaksana babagan barang-barang sampeyan. Mung njupuk minimal gundhul nalika venturing metu. Kertu kredit, telpon lan salinan paspor sampeyan kabeh sing dibutuhake. Aja nggawa dhuwit akeh lan njaga barang-barang sampeyan. 

3 - Book kabeh ahead. Booking ahead bakal nggawe urip luwih gampang, sampeyan bakal bisa kanggo rencana rute kanggo hub transportasi kanggo akomodasi gampang. Ngerti rute sampeyan bakal nyegah sampeyan bakal kesasar, dadi luwih aman kanggo sampeyan lan bocah-bocah.

4 - Menehi set rincian kontak kanggo kabeh kanca. Alamat lan nomer akomodasi, nomer kontak sampeyan dhewe, apa wae sing bisa dilacak maneh. Banjur, lebokake ing brankas ing kanthong zip ing saben sandhangane bocah.

5 - Yen sampeyan pisah utawa kesasar, atur titik temu. Gampang kesasar yen sampeyan ana ing wilayah sing rame, mula sampeyan kudu milih titik rendez-vous. Lan yen bocah-bocah ilang, priksa manawa dheweke ngerti apa sing kudu ditindakake yen ora bisa nemokake sampeyan (contone, golek polisi, kulawarga liyane sing duwe bocah, anggota staf).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...