Airlines Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Fiji Breaking News Warta Breaking Hong Kong News Pariwisata transportasi

Hong Kong Airlines nandatangani perjanjian codeshare karo Fiji Airways

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-12
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hong Kong Airlines lan Fiji Airways mlebu perjanjian codeshare dina iki kanggo nawakake konektivitas sing luwih apik lan sambungan lancar antara enem tujuan utama ing Pasifik Selatan lan Asia.

Miturut perjanjian kasebut, kode "HX" Hong Kong Airlines bakal dilebokake ing penerbangan Fiji Airways antara Hong Kong lan Nadi (Fiji), uga Nadi lan Auckland. Sanalika, Fiji Airways bakal menehi kode "FJ" ing penerbangan Hong Kong Airlines antara Hong Kong lan Bangkok, Tokyo lan Osaka.

Li Dianchun, Kepala Komersial Komersial, Hong Kong Airlines ujar, "Miwiti kemitraan karo Fiji Airways minangka warta apik kanggo para penumpang loro maskapai kasebut. Penumpang saiki duwe pilihan anyar kanggo nikmati pantai berpasir putih lan kepulauan Fiji sing estetis, kanthi kahanan cuaca sing panas sepanjang taun. Sauntara iku, kita seneng banget nampi kanca-kanca anyar saka Fiji ing pesawat Hong Kong Airlines kanggo njelajah kutha kontemporer Hong Kong sing ngemot budaya unik "mangetan-mangulon". "

Pak Andre Viljoen, Direktur lan CEO Managing, Fiji Airways uga ujar: "Kita seneng duwe mitra apik, Hong Kong Airlines, kanggo mbantu nggedhekake jejak kita ing Asia Timur Laut. Iki minangka bagean penting saka pertumbuhan lan kehadiran kita ing wilayah kasebut, lan telung tujuan kasebut minangka tambahan sing apik kanggo jaringan kita. Pangaturan kasebut bakal ngidini liwat check-in pelanggan lan koper nganti tekan tujuan pungkasan, nawakake opsi transit sing gampang ing Hong Kong lan Nadi. Kita ngarep-arep bisa nampani luwih akeh wisatawan Asia ing omah kita, Fiji, salah sawijining tujuan wisata sing paling digoleki ing donya. ”

Layanan pesawat Fiji Airways wis ditambahake kanggo kenyamanan para tamu Asia lan kasedhiya karo menu Asia lan kasedhiyan juru basa Mandarin & Kanton ing saben penerbangan antara Hong Kong lan Nadi. Kaya sing penting, para warga Fiji saiki bisa nemokake enem tujuan utama ing Asia karo Hong Kong Airlines liwat mandeg mandheg sing gampang ing Hong Kong.

Tiket pesawat antarane Hong Kong lan Nadi, uga Nadi lan Auckland kanthi perjanjian codeshare bisa dituku liwat agen perjalanan utawa liwat kantor penjualan lan pusat panggilan maskapai wiwit dina iki. Penjualan tiket pesawat antarane Hong Kong lan Bangkok, Tokyo lan Osaka bakal didol ing pungkasan Agustus.

Rincian penerbangan Codeshare antarane Hong Kong Airlines lan Fiji Airways:

Rute Penerbangan No. * Mangkat ** Tekan ** Frekuensi
HKG-NAN FJ392 / HX1260 16:55 07: 10 + 1 1.34.67
NAN-HKG FJ391 / HX1261 08:20 14:50 1.34.67
NAN-AKL FJ411 / HX1264 08:45 12:50 Saben Dina
AKL-NAN FJ410 / HX1265 13:50 15:55 Saben Dina

HKG-BKK HX761 / FJ5364 21:45 23:55 1234..7
HKG-BKK HX761 / FJ5364 23:55 01: 55 + 1… .5 ..
HKG-BKK HX 761 / FJ5364 22:45 00: 45 + 1… ..6.
HKG-BKK HX 765 / FJ5366 18:00 19:50 12.456.
HKG-BKK HX 767 / FJ5368 02:00 04:00 Saben Dina
HKG-BKK HX 769 / FJ5370 00:35 02:35 Saben Dina
HKG-BKK HX 771 / FJ5372 07:50 09:45 1.3.5.7
HKG-BKK HX 775 / FJ5374 12:30 14:05 Saben Dina
BKK-HKG HX 762 / FJ5365 04:15 08:20 12345 ..
BKK-HKG HX 762 / FJ5365 03:00 07:05… .6.
BKK-HKG HX 762 / FJ5365 03:25 07:25… .7.
BKK-HKG HX 766 / FJ5367 20:50 0055 + 1 12.456.
BKK-HKG HX 768 / FJ5369 08:25 12:10 Saben Dina
BKK-HKG HX 780 / FJ5375 03:35 08:05 Saben Dina
BKK-HKG HX 772 / FJ5371 11:25 15:30 1.3.5.7
BKK-HKG HX 776 / FJ5373 15:20 19:20 Saben Dina

HKG-NRT HX 606 / FJ5384 01:50 07:50 Saben Dina
HKG-NRT HX 608 / FJ5386 09:15 14:55
HKG-NRT HX 610 / FJ5388 15:30 20:55
NRT-HKG HX 607 / FJ5385 08:50 12:40
NRT-HKG HX 609 / FJ5387 15:55 20:05
NRT-HKG HX 611 / FJ5389 09:40 13:30

HKG-KIX HX612 / FJ5390 17:00 22:00 Saben Dina
HKA-KIX HX616 / FJ5392 01:00 06:00 1.345.7
HKG-KIX HX618 / FJ5394 11:30 16:40 Saben Dina
HKG-KIX HX632 / FJ5396 12:50 18:05 .2… 6.
KIX-HKG HX613 / FJ5391 23:00 01: 55 + 1 Saben Dina
KIX-HKG HX617 / FJ5393 07:00 09:50 1.345.7
KIX-HKG HX619 / FJ5395 17:40 20:40 Saben Dina
KIX-HKG HX633 / FJ5397 19:15 22:15 .2… 6.

* Nomer lan jadwal penerbangan bisa diganti tanpa ana kabar sadurunge.
** Kabeh ing wektu lokal

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov