Airlines Airport Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Ethiopian Airlines kanggo ngubungake Buenos Aires karo Afrika - gerbang kaping 6 menyang Amerika

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ethiopian Airlines ngluncurake limang penerbangan mingguan menyang Buenos Aires

Print Friendly, PDF & Email

Klompok maskapai penerbangan paling gedhe ing Afrika, Ethiopian Airlines, seneng ngumumake yen wis ngrampungake persiyapan kanggo miwiti limang penerbangan mingguan menyang Buenos Aires, Argentina, tanggal 8 Maret 2018.

Buenos Aires minangka ibukutha Tango ing saindenging jagad, papan dununge bangunan lawas satus lan adegan budaya sing padhang. Argentina minangka salah sawijining ekonomi paling gedhe ing Amerika Latin lan Buenos Aires minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Amerika Selatan kanthi pedunung luwih saka 2 yuta.

Armada Rawuh Asal Usul Dina

ET 0506 Sen, Wed,
Thu, Sat, Sun Addis Ababa 09:30 São Paulo 17:10 787
São Paulo 18:10 Buenos Aires 19:40 787
ET 0507 Sen, Wed,
Kam, Sab, Sun Buenos Aires 23:00 São Paulo 02:30 787
São Paulo 03:30 Addis Ababa 20:30 787
Jadwal Mingguan

CEO Grup Ethiopian Airlines, Pak Tewolde GebreMariam, ujar, "Kita seneng nambah Buenos Aires, gerbang kaping 6 menyang Amerika, menyang jaringan global sing akeh. Penerbangan anyar menyang Buenos Aires bakal nyedhiyakake sambungan sing efisien karo jaringan kita ing Asia, Timur Tengah, lan Afrika, kalebu Beijing, Shanghai, Seoul, Tokyo, Mumbai, Delhi, Dubai, Beirut, Nairobi, lan Kairo.

Kita luwih seneng yen penerbangan kasebut bakal diluncurake tanggal 8 Maret, Dina Wanita Internasional. Kanggo nandhani acara penting iki lan minangka bagean saka komitmen main gender menyang bisnis inti, penerbangan perdana tanggal 8 Maret bakal dadi Penerbangan Wanita sing Dioperasikake

Saiki, Ethiopia nyathet pertumbuhan ekonomi kanthi cepet kanthi nandheske industriisasi kanthi pambangunan zona industri lan pangembangan pariwisata miturut kekayaan alam, budaya lan sejarah negara sing sejatine unik. Minangka maskapai nasional, kita kanthi cepet ngembangake jejak global, saiki nutupi luwih saka 100 tujuan internasional ing limang bawana, kanggo ndhukung pertumbuhan negara kanthi nggampangake akses menyang investor lan turis.

Buenos Aires bakal dadi tujuan kaping 6 ing Amerika. Étiopia duwe layanan kanggo Washington, New York, Los Angeles, Toronto, lan São Paulo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov