24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Filipina Breaking News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cebu Pacific nambah frekuensi penerbangan menyang tujuan utama Asia

Cebu Pacific nambah frekuensi penerbangan menyang tujuan utama Asia
Cebu Pacific nambah frekuensi penerbangan menyang tujuan utama Asia
ditulis dening Harry S. Johnson

Pasifik Cebu (CEB), maskapai penerbangan paling gedhe ing Filipina, nambah frekuensi penerbangan antarane Manila lan tujuan utama Asia, kalebu Singapura, Korea Selatan, Hong Kong, Dubai lan Jepang. Maskapai iki ana ing trek kanthi upaya mbenakake jaringan penerbangan internasional kanthi mboko sithik.

Amarga watesan wates wiwit gampang, CEB nambah frekuensi penerbangan internasional kanggo ngatasi permintaan penerbangan nalika musim perayaan. Penerbangan antarane Manila lan Singapura saiki bakal dioperasikake kanthi frekuensi nambah kaping telu saben minggu, dene penerbangan ing antaranya Manila lan Dubai bakal dioperasikake 6 kaping seminggu.

CEB uga bakal miwiti penerbangan kaping telu saben minggu antarane Manila lan Hong Kong lan Manila lan Nagoya, wiwit tanggal 10 Desember lan 13 Desember.

Cebu Pacific arep ngoperasikake penerbangan internasional ing ngisor iki, miturut persetujuan pemerintah:

dalanPenerbangan No.Frekuensi Anyar
Manila - Dubai5J 14Sel / Kam / srengenge 
* Sen / Sel / Wed / Kam / Jum / Minggu (wiwit 13 Des)
Dubai - Manila5J 15Sen / Jum / Jum / Minggu * Saben Dina (wiwit 14 Des)
Seoul - Manila5J 187Kam / Sab (wiwit 17 Des)
Manila - Seoul5J 188Kam / Sab
Manila - Osaka - Manila5J 828Jum * Sen / / Jum (wiwit 14 Des)
Manila - Nagoya - Manila5J 5038Sel / Kam * Sel / Kam / Senen (wiwit 13 Des)
Manila - Tokyo - Manila5J 5054Wed / Sab
Manila - Hong Kong5J 116Thu / Sun * Tue / Thu / Sat / Sun (wiwit tanggal 13 Des)
Hong Kong - Manila5J 117Thu / Sun * Sel / Thu / Sun (wiwit tanggal 13 Des)
Singapura - Manila5J 804Wed / Fre / Sun
Manila - Singapura5J 803Sel / Kam / Sab
Manila - Taipei - Manila5J 310Jum (wiwit 18 Des)

                            * Jadwal penerbangan dianyari wiwit 10 Desember 2020

"Kita terus nggunakake pendekatan sing konservatif nanging optimis nalika ngantisipasi permintaan perjalanan sing saya dhuwur sajrone periode perayaan. Minangka bagean saka komitmen kanggo ngewangi wong sing terdampar lan wong Filipina ing jaban rangkah sing kepengin bali, kita nambah frekuensi penerbangan menyang tujuan utama Asia, "ujare Candice Iyog, Wakil Presiden Pemasaran lan Pengalaman Pelanggan Cebu Pacific. 

Peraturan perjalanan sing diterbitake dening pamrentah masing-masing bakal dileksanakake yen perlu. Kajaba iku, selaras karo arahan saka pamrentah Filipina, kabeh penumpang Cebu Pacific kudu diwajibake nganggo praupan tameng sak pesawat kabeh. Iki kalebu panggunaan topeng rai nalika wajib mlebu ing terminal bandara nganti tekan tujuan sing dituju.

CEB kanthi ketat nggunakake pendekatan multi-lapisan kanggo safety, sesuai karo standar penerbangan global. Langkah pencegahan kasebut kalebu prosedur penerbangan tanpa kontak, pengujian Antigen sadurunge tugas kanggo staf lan kru, uga protokol pembersihan lan desinfeksi saka fasilitas dhasar menyang pesawat.

Kabeh pesawat CEB ngalami disinfeksi saben dina sadurunge, sajrone lan sawise penerbangan. Pesawat jet uga dilengkapi saringan High Efficiency Particular Arrestor (HEPA) kanthi efisiensi 99.9% kanggo njebak lan mateni bakteri lan virus urip sing kepepet karo media filter. Protokol lan SOP sing luwih ketat iki dilindhungi kanggo mesthekake panularan virus kurang utawa meh ora ana.

CEB uga wis nyetel kabijakane - saengga bisa nambah fleksibilitas lan nambah katenangan nalika ana kahanan lelungan udhara. Opsi kasebut kalebu rebooking tanpa wates lan tambahan validitas Dana Plancong dadi rong taun kanggo lelungan wiwit saiki nganti 31 Desember 2020. Kanggo penumpang sing duwe penerbangan sing dibatalake, utawa sing pengin ngowahi rencana lelungan kanthi sukarela, dheweke bisa ngatur pesenan liwat "Kelola Pesenan ”Warta ing situs web Cebu Pacific.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.