Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pati Pariwisata Republik Dominika: Pitakon kudu dijawab

Pilih basa sampeyan
dr
dr
ditulis dening editor

Perjalanan wisuda menyang Republik Dominika kanggo klompok 40 siswa remaja Oklahoma saka Sekolah Tinggi Deer Creek ing Edmond dadi ora nyenengake nalika awal wulan iki nalika kabeh lara nalika nginep ing negara Karibia. Salah sawijining wong tuwa nglaporake manawa dheweke wis kesah menyang negara pulau kasebut tanggal 8 Juni kanggo tetep ing Hotel Hard Rock lan Kasino ing Punta Cana. Untunge, sanajan lara, kabeh tetep slamet.

Nganti saiki, 7 wong Amerika tilar donya taun iki nalika plancongan ing Republik Dominika, kabeh mau ana ing kamar hotel.

Joseph Allen (55) saka New Jersey tilar donya tanggal 13 Juni ing resort Terra Linda ing Sosua, Republik Dominika. Adhine ujar yen dheweke wis ora sehat sadurunge, sawise metu saka kolam, dheweke adus banjur metu wengi mau. Dheweke esuk ditemokake dening staf hotel nalika dheweke ora ketemu karo kanca-kancane.

Leyla Cox (53) saka New York City tilar donya ing kamar hotel tanggal 10 Juni ing Excidence Resorts ing Punta Cana. Miturut hotel kasebut, laporan forensik nyatakake penyebab kematian amarga serangan jantung. Putrane mangu-mangu babagan pratelan hotel babagan sing tiwas.

Nathaniel Holmes (63) lan Dina Cynthia (49) seda ing kamar hotel tanggal 30 Mei ing Grand Bahia Principe, La Romana. Staff hotel nemokake dheweke, lan pejabat ujar manawa dheweke kalorone tiwas amarga pendarahan internal lan cairan ing paru-paru. Pejabat berwenang nyoba ujar manawa Nathaniel duwe jantung lan sirosis sing saya gedhe lan Cynthia uga duwe cairan ing otak.

Miranda Schaup-Werner (41) saka kutha Whitehall, Pennsylvania, tilar donya tanggal 25 Mei nalika uga nginep ing resort Bahia Principe ing La Romana. Dheweke lan bojone Dan Werner lagi ngrayakake ulang taune pesta pernikahan, lan Miranda ngombe saka bar mini banjur tiba-tiba lara lan ambruk lan tiwas. Autopsi nuduhake yen dheweke tilar donya amarga serangan jantung, edema paru, lan gagal napas.

John Corcoran (60) saka New Jersey tilar donya ing pungkasan wulan April ing kamar hotel, sing miturut adhine, bintang TV Shark Tank Barbara Corcoran, amarga sebab alami amarga dheweke ngalami penyakit jantung sing ana.

Robert Wallace (67 taun) saka Turlock, California, tilar donya tanggal 12 April nalika isih ana ing Hard Rock Hotel & Casino ing Punta Cana. Dheweke karo klompok kulawarga kanggo pesta pernikahan, lan miturut mantune, dheweke lara sawise ngombe scotch saka bar hotel.

Pejabat AS uga pejabat Republik Dominika ora nuduhake manawa kematian iki isih ana gandhengane. Menteri Pariwisata, Francisco Javier Garcia, ujar "kedadeyan sing tragis lan disesali."

Ing wulan Juni taun 2018, Mark Hulburt Sr. (62) saka Arizona ditemokake mati dening garwane ing kamar hotel Punta Cana. Garwane ujar nalika tangi mau esuk, dheweke duwe bab sing ijo saka cangkeme. Penyebabe pati kasebut didhaptar minangka serangan jantung, nanging kanthi kabeh kematian kasebut ing kahanan sing beda lan padha, kulawarga kasebut saiki curiga ana sebab liyane sing nyebabake dheweke mati. Putrane Hulbert ujar manawa dheweke saiki pengin nggawa layone mulih kanggo otopsi.

pitakonan

Apa kebetulan yen Nathaniel Holmes lan Dina Cynthia kudu mati bebarengan ing kamar hotel?

Apa mung sawetara wong sing tilar donya lara sawise ngombe saka bar hotel?

Apa angel narik kabeh konten saka minibars kanggo dites, apa isine sing nyebabake akeh turis iki mati?

Apa salah yen ngarepake rasa mendesak amarga akeh wisatawan turis sing ditemokake ing kamar hotel kanthi wektu sing sithik ing negara sing padha sing sadurunge ngalami gejala sing padha?

Apa iki bakal mengaruhi pariwisata ing Republik Dominika?

Arep lunga?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.