24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Indonesia News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Peringatan '10 -foot tsunami 'ditanggepi sawise gempa skala 7 Indonesia

0a1a 14
0a1a 14
ditulis dening Kepala Editor Tugas

indonesian pejabat berwenang ngetokake peringatan tsunami lan mrentah wong-wong kanggo ngungsi omah-omahe sawise gempa skala 7 gedhe nyerang pulau Indonesia Sumatra dina Jumat.

Gempa kasebut tekan udakara 227 km (141 mil) saka kutha Teluk Betung ing pulau kasebut kanthi jerone 59 km (37 mil). Pejabat berwenang Indonesia ngelingake manawa tsunami bisa tekan nganti telung meter (10 kaki).

"Ana sawetara wilayah sing berisiko ana ancaman serius tsunami sing bisa nganti telung meter," ujare pejabat agensi Rahmat Triyono. "Kita isih ngenteni laporan babagan kerusakan gempa."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov