Antigua & Barbuda Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Para pemuda Karibia ngrampungake masalah lelungan sing cerdas lan proyek ing mbesuk ing acara regional CTO

Pilih basa sampeyan
Para pemuda Karibia ngrampungake masalah lelungan sing cerdas lan proyek ing mbesuk ing acara regional CTO
Pemenang taun kepungkur, Bryanna Hylton saka Jamaika, bakal dadi ketua Kongres Pemuda Pariwisata Karibia taun iki ing Antigua & Barbuda
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Siswa saka 14 Organisasi Pariwisata Karibia Negara anggota (CTO) bakal ngatasi sawetara masalah sing paling penting sing diadhepi industri pariwisata regional ing Kongres Pemuda Pariwisata Karibia sing diatur CTO ing Antigua & Barbuda sasi sabanjure.

'Menteri Pariwisata Muda' bakal menehi usulan babagan telung topik - Menyang Pengalaman Wisata sing Cerdas ing Wilayah Karibia, Nglengkapi Para Pemuda Kita Kanggo Berkembang Ing Lingkungan Pariwisata sing Ngganti, lan Nggawe Keunggulan dadi Budaya ing Karibia.

Para siswa, umur 14 nganti 17 taun, bakal nindakake perkara kasebut sadurunge ana pamrentah utama saka pamrentah anggota CTO, lan pimpinan pariwisata liyane, ing acara sing bakal ditindakake ing Royalton Antigua Resort & Spa, Jumuah 4 Oktober.

Ing masalah pengalaman lelungan sing cerdas, para siswa bakal ngusulake kabijakan utawa tumindak sing bisa ditindakake dening pamrentah kanggo nggampangake pengalaman lelungan cerdas ing pelabuhan mlebu. Dheweke uga bakal ngatasi upaya golek keunggulan layanan sing biyasa ing industri pariwisata kanggo nggayuh pangarepan bisnis lan industri tetep kompetitif lan tuwuh.

Kajaba iku, para siswa uga bakal ndeleng strategi pamrentah sing bisa nyiyapake para mudha tumrap owah-owahane pakaryan sing ditindakake dening teknologi.

Laporan Lembaga Pengembangan Luar Negeri 2015 babagan 'Jobs for the Future' prédhiksi manawa lowongan kaya ngono “bakal beda banget” karo sing biyasa kita lakoni. "Pangowahan dhasar ing teknologi - 'revolusi digital' - ngrusak alangan lan mbangun jembatan anyar kanthi kacepetan sing durung pernah ana sadurunge. Bebarengan karo pensiun generasi boomer bayi lan generasi generasi milenial [lan Generasi Z], kita bisa ndeleng tenaga kerja kanthi karakteristik anyar. Konektivitas lan globalisasi ngrajut ekonomi anyar sing ngubungake jagad iki
nyepetake, nggawe pembangkit listrik anyar lan ngancam model tradisional, "ujare laporan kasebut.

Pakempalan kasebut, biasane dadi pamikiran lan ide sing semangat lan semangat saka pimpinan pemuda, bakal dipimpin dening pemenang taun kepungkur, Bryanna Hylton saka Jamaika.

Kongres Pemuda Pariwisata Karibia minangka acara pungkasan program kegiatan telung dina sing diatur dening CTO ing Antigua lan Barbuda. Bakal melu Forum Outlook Sektor Pariwisata Karibia mung esuk dina Jumuah 4 Oktober, ing ngendi para pembuat pariwisata Karibia, pemasar lan pejabat senior liyane bakal melu pimpinan industri pariwisata sing ngasilake bisnis ing wilayah kasebut. Kaloro acara kasebut bakal didhisiki rapat bisnis CTO tanggal 2 lan 3 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov