24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Investments News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kepiye cara penipuan warga adol nggawe resor anyar ing Dominica

Kepiye cara penipuan warga adol nggawe resor anyar ing Dominica
dominika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Warga didol minangka bagean liyane sing peteng lan rusak ing industri pariwisata lan pariwisata. Pamrentah ing saindenging jagad melu skema iki - lan ora ana sing nuntut tuntutan hukum, amarga pamrentah kasebut nggawe kriminal iki sah. Salah sawijining pamrentah sing korup yaiku Dominica

Pamrentah sing keluwen dhuwit ndadekake warga bisa dadi warga negara tanpa nate digandhengake karo negara kasebut, lan Perserikatan Bangsa-Bangsa sepi babagan skema penipuan kasebut.

Investor sing golek kewarganegaraan nomer loro saka Persemakmuran Dominika bakal duwe pilihan liyane kasedhiya ing Program Kewarganegaraan Investasi (CBI) sing misuwur ing saindenging jagad kasebut. Ing presentasi alamat anggaran paling anyar, Perdana Menteri Roosevelt Skerrit ngumumake manawa ana hotel liyane sing bakal diwiwiti Dominika, kajawi enem hotel mewah CBI sing wis mbukak, siyap diluncurake utawa lagi dibangun.

Resor anyar, sing jenenge lan merek keramahan sing ana durung diumumake, dilaporake duwe 130 kamar, fasilitas konferensi, bar, lan restoran. PM Skerrit ujar manawa proyek kasebut bakal ana ing situs Pekerjaan Umum ing dalan Lebak Lebak Lebak sisih kulon. Iki bakal nglengkapi desa pelayaran lan pelabuhan anyar nalika nggawe macem-macem lokasi hotel dadi macem-macem komunitas Dominika bisa langsung mupangate.

Hotel sing diantisipasi bakal makaryakke ing sangisore Dominika Program CBI, miturut PM Skerrit. "Kita isih negosiasi karo pangembang lan dokumen proyek pungkasan […] nanging mesthine ana pangembang lokal lan bakal difasilitasi ing ngisor CBI," jlentrehe.

Dikenal ing taun 1993, Dominika Program CBI saiki wis dadi pimpinan global ing industri kewarganegaraan ekonomi, miturut FT's Indeks CBI. Inisiatif kasebut ngidini individu sing dipilih global lan kulawargane entuk kewarganegaraan nomer loro kanthi menehi sumbangan siji-siji dadi dana pamrentah utawa tuku real estate sing wis disetujoni. Pelamar sing kasengsem ing mantan kudu paling ora investasi sing ora bisa dibalekake US $ 100,000 dadi Dana Diversifikasi Ekonomi. Rute real estate menyang kewarganegaraan Dominika nyedhiyakake macem-macem properti merek internasional sing bisa dipilih, kalebu Marriott, Hilton lan Kempinski. Bebarengan karo entuk kewarganegaraan Dominika, pelamar sing sukses uga bakal entuk manfaat saka mobilitas global sing tambah, macem-macem kesempatan bisnis lan hak generasi mbesuk kanggo nampa kewarganegaraan.

Pendapatan sing digawe saka Program CBI nyumbang kanggo Dominika pangembangan nasional ing bidang utama kayata ekowisata, kesehatan, pendhidhikan lan katahanan iklim. Sajrone telung taun kepungkur, Dominika wis diakoni minangka nawakake program CBI paling apik ing donya lan uga diarani "pimpinan industri kanthi kegunaan transparan lan efektif kewarganegaraan kanthi sumbangan investasi," miturut Indeks CBI 2019. Para ahli saka Manajemen Kekayaan Profesional nyathet kemampuan, efisiensi, lan rajin amarga sawetara alasan investor asing sing duwe kapercayan kanthi yakin milih kewarganegaraan Dominika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.