Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Italia News Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

WTTC ing G20: Ngalih ngluwihi COVID-19

Pilih basa sampeyan
WTTC ing G20: Ngalih ngluwihi COVID-19
WTTC ing G20

Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) ndhesek pimpinan G20 supaya meksa nindakake perkara plancongan internasional supaya bisa pulih jutaan pekerjaan ing rapat Menteri Pariwisata G20 sing dianakake Italia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. WTTC meksa nindakake tumindak saiki dibutuhake kanggo nylametake mayuta-yuta kerja sing gumantung saka resume internasional lelungan.
  2. Presiden ujar manawa kita ora kudu ngerteni kasunyatan manawa kita durung metu saka krisis.
  3. Saiki perlu tumindak mendesak kanggo ngirit 62 yuta lapangan kerja sing ilang global taun kepungkur amarga pandemi kasebut.

Presiden & CEO WTTC, Gloria Guevara, menehi pidato utama ing Rapat Menteri Pariwisata G20 sing dianakake dina iki, nalika para menteri nglumpuk kanggo ngrembug Pedoman Roma G20 kanggo Masa Depan Pariwisata.

WTTC nuduhake manawa krisis sing durung pernah ana iki duweni pengaruh banget marang sektor kasebut lan aturan sing jelas lan protokol kanggo miwiti maneh mobilitas internasional bakal penting banget kanggo pemulihan jangka panjang lan jangka panjang.

WTTC meksa supaya tumindak saiki dibutuhake kanggo nylametake pirang-pirang lapangan kerja ing sektor iki, kabeh gumantung karo resume lelungan internasional, lan ora bakal ana masa depan sing berkelanjutan lan tangguh, kajaba kita bisa pulih saka krisis iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.