KTT ITIC sukses rampung ing Pasar Plancongan Arab

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
KTT ITIC sukses rampung ing Pasar Plancongan Arab

KTT Pariwisata Wétan Tengah, sing diatur karo ITIC kanthi kemitraan karo Pasar Perjalanan Arab 2021, ngrampungake pameran wisata lan pariwisata paling gedhe ing Timur Tengah kanthi njaluk kolaborasi terus ing level pamrentah kanggo ndhukung industri pariwisata ing Timur Tengah. Komentar kasebut sadurunge ATM Virtual, sing kedadeyan tanggal 24-26 Mei.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kolaborasi ing tingkat pamrentah sing penting banget kanggo pamulihan pariwisata ujar mantan Sekretaris Jenderal UNWTO
  • Pameran saka 62 negara lan profesional lelungan saka luwih saka 100 negara sing diwakili ing ATM
  • Elemen virtual virtual virtual sing diantisipasi bakal ditindakake minggu ngarep, wiwit tanggal 24 - 26 Mei

"Pamrentah kudu bebarengan. Dheweke kudu kerja bareng. Ora ana gunane ing negara liya sing makarya maneh, "ujare Taleb Rifai, Ketua, Konferensi Pariwisata lan Investasi Internasional (ITIC) lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO.

KTT, sing uga bakal berlangsung ing tanggal 27 Mei, dianakake kanthi tema 'Invest-Rebuild-Restart industri pariwisata ing Timur Tengah' lan dirawuhi para pengambil keputusan, profesional lan investor level tinggi sing mbahas tantangan, masalah. , kesempatan, nanging sing luwih penting cara maju kanggo industri pariwisata sawise pandemi COVID-19. KTT kasebut uga fokus ing investasi sustainable green, negesake visi anyar kanggo pemulihan pariwisata sing tanggung jawab.

Print Friendly, PDF & Email