Menteri Pariwisata Jamaika sedhih amarga kematian pariwara Ernest Smatt

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Menteri Pariwisata Jamaika sedhih amarga kematian pariwara Ernest Smatt

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett lagi sedhih amarga plancongan pariwisata lan pengusaha terkenal, Ernest Smatt, sing tilar donya dina iki (27 Mei 2021) nalika yuswa 88 taun. Smatt tilar donya ing Miami, Florida, nalika nampa perawatan ing rumah sakit.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Smatt duwe lan ngoperasikake pirang-pirang perusahaan pariwisata sajrone taun.
  2. Dheweke nandur modal ing Jamaika lan pulau-pulau Karibia liyane, lan dheweke nggawa tingkat pambeda sing nyata amarga kepiye tumindak dheweke.
  3. Meh kabeh selebriti sing dikenal 50an lan 60 sing teka ing Jamaika wis kenal karo Ernie Smatt.

"Jamaika nguciwani ikon pariwisata sing nyata. Ernie Smatt minangka wong pariwisata sing klasik. Dheweke ngerti game kasebut lan duwe swagger sing nggawe fenomena sing ana ing sawijining jaman nalika Jamaika dadi papan dolanan para sugih lan misuwur, "ujare Menteri Bartlett.

Smatt nduwe lan ngoperasikake pirang-pirang perusahaan pariwisata sajrone taun, kayata Watersports Enterprises Ltd., Shaw Park Hotel ing St. Ann, Brimmer Hall Great House ing St. Mary, lan Mangos Beach Resort ing Trelawny.

Dheweke uga duwe investasi ing bisnis pariwisata ing Grand Cayman lan njabat dadi Ketua The White House, sing dadi restoran lan papan sing populer ing kana.

“Ernie nggawa wirausaha ing level liyane. Dheweke nandur modal ing Jamaika lan pulau-pulau Karibia liyane. Dheweke nggawa tingkat pambeda sing nyata amarga kepiye tumindak lan kepiye carane menehi komentare. Dheweke sopan lan apik. Dheweke duwe katrampilan kanggo nggayuh ati wong-wong ayu sing ngunjungi Jamaika, ”Tambahe Menteri.

Print Friendly, PDF & Email