24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Virgin Atlantic Nggawe Penerbangan kaping pindho menyang Bahama

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Bahama

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas seneng banget ngumumake manawa Virgin Atlantic Airlines bakal ngoperasikake rong penerbangan saben minggu saka Bandara London Heathrow menyang Nassau, Bahamas, wiwit tanggal 20 November 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ana akeh panjaluk ing antarane para pelancong Inggris sing kepengin uwal saka tropis, Bahama.
  2. Penerbangan Virgin Atlantic mbesuk diwiwiti dina Setu, 20 November taun iki.
  3. Iki wektu sing tepat kanggo ngrancang uwal menyang Bahama sing cerah lan anget saka musim gugur sing adhem ing Inggris.

Kanthi watesan perjalanan saya lega ing saindenging jagad, Bahama ngarep-arep terus nampani tamu bali menyang gisik.

"Kita seneng banget babagan layanan pesawat udara anyar kaping pindho saka Virgin Atlantic saka Bandara Heathrow ing London," ujare Menteri Pariwisata & Penerbangan, Hon. Dionisio D'Aguilar.

"Ana akeh panjaluk ing antarane para pelancong ing Inggris sing njaluk uwal tropis, Bahamian. Kita ngarep-arep nampani dheweke ing pantai sing apik kanggo ngrasakake negara sing dadi tujuan Karibia sing beda karo liyane. ”

Wisatawan ing penerbangan Virgin Atlantic mbesuk — wiwit tanggal 20 November - bisa ngarep-arep sing paling apik sing ditawakake Bahama. Nalika ing pulau, para pengembara bakal nemokake istirahat utama lan petualangan sing nyenengake liwat budaya sing apik ing papan tujuan, restoran ing pinggir segara lan keajaiban alam sing asri. Saka sandbars rahasia lan pantai pasir jambon sing sepi, nganti nyilem ing bolongan biru lan nglangi babi, pancen ana sing bisa dinikmati kabeh wong. Ora nganti lali, Downtown Nassau nawakake 20 blok persegi monumen, mural, lan museum kanggo wong-wong sing pengin nyelehake sejarah Bahamas sing wis pirang-pirang abad kepungkur. Penerbangan bakal didol tanggal 11 Agustus 2021, kanthi penerbangan Ekonomi bali wiwit $ 990.

Sing pengin memesan preinan sabanjure, manawa ing Nassau utawa pulau sing mlumpat ing Pulo Out, bisa dituju www.bahamas.com/deals-packages utawa priksa karo wakil hotele kanggo sinau luwih lengkap babagan tawaran lan paket sing kasedhiya ing wulan ngarep.  

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar