24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News News Wire Plancongan Maneka Warta

Pungkasan Ngeri ing Afghanistan karo Kabul sing dikepung karo Taliban

Presiden Afghanistan
Presiden Afghanistan negosiasi negesake Taliban kanthi tentrem
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan Air India mlebu ing Bandara Internasional Kabul kanggo nyoba mbantu warga India supaya bisa uwal saka Teror Taliban. Pesawat kasebut ing lemah. Yen bisa njupuk maneh ana ing ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tt rampung. Rembugan entuk kesimpulan logis. Transisi kekuwatan tanpa getih lagi ditindakake kanthi persiyapan sing wis ana.
  • Luwih akeh warta utawa medeni lan huru-hara teka saka Afghanistan kanthi kaping pindho.
  • Bakal Turki nglindhungi lan ngontrol bandara Kabul, kaya sing dicritakake pamrentah Turki utawa dheweke masrahake menyang Taliban ??

Taliban lan pamrentah Afghanistan lagi ngobrol babagan 'transisi kekuwatan sing tentrem', lapor agensi berita

Klik kene kanggo maca kepiye dina Minggu sing penting iki rampung karo Pejuang Taliban njupuk Kabul lan Istana Presiden Afghanistan

eTurboNews ngirim ringkesan warta lan kiriman media sosial saka 30 menit pungkasan. Kiriman ora diowahi lan nggambar gambar sing surem babagan kedadeyan ing Afghanistan saiki.

Kabul karo sisa Afghanistan diprediksi bakal tiba mengko dina Minggu, 15 Agustus 2021

Amarga AS lan NATO pindhah saka Afghanistan, tentara Taliban bisa gampang njupuk kabeh wilayah Afghanistan. UN ngendi? Apa ana?

Sing dakdeleng ing pirang-pirang papan ing sekitar kutha Kabul: gupuh banget amarga wong-wong sing nganggo kendaraan lapis baja ilang telek, ngebut, malah pengawal sing nubruk ing bundaran kanggo ngresiki macet. Ing wektu iki ora ana indikasi Taliban ing kutha kasebut. Taliban ujar manawa dheweke ora bakal mlebu.

"Kita ora ngetung amarga kita saka Afghanistan. Kita bakal mati alon-alon ing sejarah ”Tangis bocah wadon Afghanistan sing ora duwe pengarep-arep sing mbesuk bakal pecah nalika kemajuan Taliban ing negara kasebut. Atiku remuk banget kanggo para wanita ing Afghanistan. Jagad iki gagal. Sejarah bakal nulis iki.

Ana 5000 tentara AS sing dikirim menyang titik panas sawetara sing wis ana ing Kuwait lan dikirim ing titik penarikan liyane lan dikirim maneh kanggo mbela Kabul etc.

China siyap ngakoni Taliban minangka pamrentah Afghanistan.

Taliban ing Kabul nolak laporan laporan media babagan Mullah Baradar Akhund sing bakal entuk kekuwatan Kabul.

Muga-muga dheweke enggal mbukak Bandara Kabul maneh. Kabul minangka bandara brutal kanggo ndharat lan pesawat saka (panas, dhuwur, gunung), pesawat kasebut bakal abot amarga bahan bakar ora dijamin, ATC bakal kakehan kerja lan stres amarga ana penerbangan tambahan. Margin keamanan tipis banget.

Warta bubar Kabul wis ngubengi Chinooks AS sing evakuasi wong nalika ngomong.

Pembayar pajak AS ngeculake MUTUTU kemungkinan triliyunan perang ing Afghanistan mung supaya ora kepenak ing pirang-pirang wulan sawise aku pasukan isih lunga.

Dadi pungkasane #Kabul bali menyang pamilik sing asli. Allah iku Al-Haq

Siji-sijine tantangan kanggo Taliban yaiku milih level paling murah, nalika entuk kekuwatan. Taliban nampilake iki sawetara kaping, nanging ing wektu sing tentrem, disiplin iki bakal akeh dinamika - ora mung narik utawa ora narik pemicu.

Wong sing pantes mrentah njupuk maneh apa sing dadi duweke. USA, INDIA, ISRAEL, sampeyan uga bakal tiba!

Miturut laporan, Presiden Afghanistan Ashraf Ghani siyap ngungsi Afghanistan۔

Pejuang Taliban "bakal mbukak lawang" kanggo nglumpukake bocah-bocah wadon enom dadi "budak seks" kanggo para pejuang ing kelompok teror kasebut, lapor laporan.

Wah! Tom Tugenhadt negesake manawa Inggris mréntah menyang sekutu barat kita & UE kanggo dhukungan tambahan ing Afghanistan sawise mundur total sinis Biden, ora ana sing nambah: ing endi judhule !!!!

Pesen saka wong-wong Etiopia iku gampang- Kita, minangka negara, wingi dudu lair. Kita ora pengin dadi Libya liyane, Yaman utawa Afghanistan. Intervensi kamanungsan adoh saka sing sampeyan pratelan.

Sumber ing njero negesake manawa para pemimpin Taliban nyoba nyulik lan ningkah kanthi paksa marang wanita sawise para pamimpin lokal ing Afghanistan dijaluk menehi dhaptar wong-wong sing umur 12 nganti 45 wulan kepungkur.


#Taliban bisa ngindhari agresi sajrone wektu sing ditemtokake iki, luwih fleksibel bisa dikarepake nalika mbutuhake legitimasi internasional kanggo panyiapan pamrentah anyar sing berkelanjutan.

Afghanistan: Taliban mlebu ing wilayah luar Kabul - minangka pamrentah Afghanistan janji transisi kekuwatan kanthi tentrem | Warta Dunia | Sky News

Seneng ngerti yen Kabul ambruk, kedutaan kita lagi kobong, lan helikopter dibutuhake kanggo ngungsi warga kita.

Air India kebangkrutan ing Kabul kanggo ngevakuasi Warga India. Bakal padha entuk?

Presiden Ghani kudu mundur dina iki. Mulla Abdul Ghani Baradar, pimpinan Taliban lan mantan menteri luar negeri Uni Emirat Islam, kanggo njupuk presiden interim #Afganistan ing istana presiden, #Kabul.

Sawetara sumber ujar manawa Taliban ora bakal nyerang Kabul, amarga transisi pamrentah lagi ditindakake. #AfghanistanBurning

Air India A320. Saiki mudhun menyang #Kabul

Sawetara dina maneh AS prediksi ambruk Kabul ing 90 dina. Tentara Rangeela Ghani iki malah ora bisa nolak suwene 90 jam.


Pamaréntah Afghanistan, cangkem amba nanging ora wani lan martabat. tinimbang gelut kanggo negarane, dheweke mlayu dadi suaka Kasunyatan iku dudu negarane, pamrentahan digawe dening Amerika Serikat, dudu pamrentah Afgan sing nyata.

Militan Taliban mlebu ing pinggiran ibukota Afghanistan Kabul sawise ngrebut kutha Jalalabad tanpa gelut, ujare pejabat ing negara kasebut.

Amerika bakal dadi sing pertama yen dudu Pakistan lan China sing bakal nampa pamrentah Taliban. Masyarakat sing didominasi pria duwe peran penting supaya Taliban njupuk maneh Afghanistan tanpa gelut. Aja percaya karo apa sing diucapake lan tumindak. Shariya ing Kabul saiki!

Taliban adoh kanggo nyekel Afghanistan

RIP Militer Afghanistan !! Muga-muga Gusti Allah nylametake warga sing ora bersalah

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar