24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Caribbean Cruising Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Hispanik nglampahi $ 113.9 milyar kanggo lelungan domestik ing taun 2019

Hispanik nglampahi $ 113.9 milyar kanggo lelungan domestik ing taun 2019
Hispanik nglampahi $ 113.9 milyar kanggo lelungan domestik ing taun 2019
ditulis dening Harry Johnson

Telung tujuan domestik sing paling apik kanggo turis Hispanik yaiku California (21%), Texas (15%) lan Florida (14%). Iki ana gandhengane karo telung negara bagian kanthi jumlah penduduk Hispanik sing paling dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Umume para turis Hispanik (85%) wis ngunjungi negara / wilayah warisan kulawarga, kanthi 15% bali luwih saka sepisan taun lan 22% bali saben taun.
  • Sèket pitu persen setuju manawa luwih cenderung ngunjungi papan sing kalebu budaya Hispanik lan ngrayakake kontribusi bisnis lan budaya Hispanik.
  • Telung tujuan domestik sing paling apik kanggo turis Hispanik yaiku California (21%), Texas (15%) lan Florida (14%).

Sinau anyar sing nemtokake kabutuhan, keprihatinan lan tindak tanduk para turis Hispanik ing Amerika Serikat dina iki dirilis.

Laporan "Vistas Latinas: A Study Landmark on US Wisatawan Keturunan Hispanik", sing jenenge Latin sudut pandang, minangka riset lelungan kaping pisanan kanggo mriksa sikap, pendapat lan sentimen para wisatawan saka klompok demografi sing paling cepet ing Amerika Serikat.

Vistas Latinas uga minangka panliten kaping pisanan kanggo menilai kekuwatan belanja para turis Hispanik AS, amarga dheweke nggunakake $ 113.9 milyar kanggo lelungan domestik ing taun 2019 lan nyumbang 13% kabeh lelungan plancongan domestik ing taun kasebut. 

Pelancong & Perwakilan Hispanik

Populasi Hispanik Amerika minangka budaya budaya sing sugih, mula penting kanggo dicathet manawa para ahli plancongan nggunakake pendekatan inovatif kanggo nggawe survey kanggo nggambarake distribusi populasi Latino ing wilayah kasebut. Amerika Serikat, lan kayata menehi wawasan sing bisa ditrapake adhedhasar dununge para turis Hispanik lan papan sing bisa dituju. 

Saka sing disurvei kanggo Vistas Latinas - umume ujar yen dheweke lair ing Amerika Serikat (83%) lan mayoritas nuduhake wong tuwane uga lair ing AS Setengah saka responden nuduhake kulawargane asale Mexico, nalika seprapat responden sing disurvei ujar manawa Caribbean warisan (Puerto Rico, Dominika utawa Kuba). 

Tombol pokok kalebu:

  • Mayoritas - 80% wisatawan Hispanik - luwih seneng ngidentifikasi minangka Hispanik, dene 25% seneng Latino / Latina lan 3% seneng istilah Latinx (responden bisa milih luwih saka siji istilah sing disenengi). 
  • Sèket pitu persen setuju manawa luwih cenderung ngunjungi papan sing kalebu budaya Hispanik lan ngrayakake kontribusi bisnis lan budaya Hispanik.
  • Lima puluh loro persen responden ujar manawa cenderung ngunjungi papan sing ditemtokake yen ndeleng representasi Hispanik ing pariwara lan / utawa materi pemasaran tujuan.
  • Wisatawan Hispanik biasane nggunakake kabeh jinis media ing basa Inggris.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar