SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments Warta Mewah News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ora ana omah? Ora ono layanan? Gawe lelungan maneh!

46% wong plancongan mewah Timur Tengah rencanakake plancongan ing luar negeri ing taun 2021
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Donya dina iki ngirim makalah posisi lan ngelingake manawa layanan pemotongan bakal mudhun utawa malah bakal mandhegake pembangunan industri pariwisata lan pariwisata sing dibutuhake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jaringan Pariwisata Dunia ngerti manawa ing jaman Covid, maskapai penerbangan, sawetara restoran lan hotel kudu nyuda layanan supaya bisa urip.
  • Sayange, sajrone wektu kasebut, kita wis ndeleng penurunan kualitas produk pariwisata sing ditawakake ing saindenging jagad.
  • Ing jagad COVID-19, iki bisa uga tegese daya tarik lelungan dibuwang langkah demi langkah, nggawe rebound dadi angel.

The Jaringan Pariwisata Dunia wis nggusah pimpinan industri kanggo nggawe travel fun, macem, lan atraktif maneh.

Ngilangi omah lan ora nyedhiyakake layanan hemat biaya liyane bakal alon-alon utawa malah mandheg mbangun maneh industri lelungan lan pariwisata.

Sing bakal narik kawigaten pengunjung kanthi eseman lan layanan sing apik bakal dadi pemenang.

Lelungan kudu apik maneh!

"Donya kudu urip bebarengan karo COVID-19. Kesempatan kanggo nggawa lelungan lan pariwisata bali menyang tingkat 2019 lan dadi kurang atraktif, nyenengake, utawa mewah kanggo lelungan ora produktif "ujare Juergen Steinmetz, Ketua Jaringan Pariwisata Dunia.

”Sing nambah lan ora nyuda layanan bakal dadi pemenang gedhe. Langkah-langkah nglereni dhuwit bakal pas karo konsekuensi pemotongan bisnis.
Steinmetz ditambahake.

"Kita nyengkuyung hotel kanggo nerusake layanan housekeeping, tetep mbukak restoran lan bar, lan aja lali nolak layanan kanthi eseman!"

WTN pengin nyengkuyung para pemangku kepentingan supaya bisa ngupayakake pariwisata memikat maneh ing jagad sing diarep-arep sawise kovalen. Pelancong pengin dipanjakan, lelungan kudu nyenengake, ora stres, lan nyedhiyakake layanan sing ora entuk nalika nginep ing omah.

Nggawe perjalanan sing apik maneh:

  • Reinstate reresik kamar biasa lan ngganti sprei ing hotel lan resorts.
  • Upgrade layanan sing ditemokake ing maskapai penerbangan lan kanggo ngilangi akeh biaya.
  • Gawe jam sing ramah pangguna kanggo lelungan.
  • Aja nyoba dadi kabeh perkara kanggo kabeh wong. 

Jaringan Pariwisata Dunia, Dr. Peter Tarlow dikirim ing ngisor iki kanggo posisi kertas ing situs web WTN.

Jaringan Pariwisata Dunia ngerti manawa ing jaman Covid, maskapai penerbangan, sawetara restoran lan hotel kudu nyuda layanan supaya bisa urip.

Sayange, sajrone wektu iki, kita wis nyumurupi penurunan kualitas produk pariwisata sing ditawakake publik. Mesthine, bagean saka sebab penurunan iki yaiku pandemi. Pandemi bisa uga ora dadi siji-sijine alesan kanggo nyuda iki. Pengamat sing ati-ati babagan lelungan lan pariwisata wis nyathet kemungkinan wiwitan tren mudhun sadurunge pandemi lan penurunan kualitas layanan iki bakal ngrusak industri pariwisata.

Alasan sing disebutake kanggo nyuda kualitas layanan pelanggan wiwit saka biaya bahan bakar sing larang nganti saya lemah ing ekonomi ing pirang-pirang negara kulon. Senajan alasan iki bener lan bener, mung menehi bagean saka crita. Salajengipun, saka perspektif industri lelungan lan pariwisata, iku alasan pasif: prekara sing kedadeyan ing industri. Yen industri lelungan lan pariwisata bakal sukses ing jaman sing angel iki, mesthine kudu nindakake luwih saka mung ndeleng awake dhewe minangka korban ekonomi utawa piala wong liya, mula uga kudu mriksa awake dhewe kanggo ndeleng manawa bisa nambah.

Mbok ancaman paling gedhe kanggo industri luang (lan kanggo ombone rodok kurang kanggo industri travel bisnis) punika kasunyatan sing lelungan wis ilang menehi hasil apik saka Roman lan enchantment. Ing cepet-cepet kanggo efisiensi lan analisis kuantitatif, industri lelungan lan pariwisata bisa uga lali yen saben wong sing lelungan nggambarake jagad kanggo awake dhewe, lan kualitas kudu ngluwihi kuantitas.

Utamane ing industri lelungan luang, kekurangan enchantment iki tegese ana alesan sing luwih sithik kanggo pengin lelungan lan melu pengalaman pariwisata.

Amarga alasan iki, Jaringan Pariwisata Dunia ndhesek industri supaya:

  • Gawe reresik kamar biasa lan ganti sprei
  • Kanggo nganyari layanan sing ditemokake ing maskapai penerbangan lan ngilangi biaya akeh
  • Gawe jam sing ramah pangguna kanggo lelungan
  • Aja nyoba dadi kabeh perkara kanggo kabeh wong.
  • Nggawe pesona liwat pangembangan produk. Panggenan kurang lan menehi liyane.

Yen pariwisata bakal pulih saka ora ana ing bisnis sajrone setengah taun kepungkur, mula kudu golek cara kanggo ngluwihi pangarepan lan ora nate ngluwihi kasus sampeyan. Wangun marketing paling apik yaiku produk sing apik lan layanan sing apik. Industri pariwisata kudu nyedhiyakake apa sing dijanjekake kanthi rega sing cukup.

Industri pariwisata kudu nggawe atmosfer sing aman lan aman. Ana bisa sethitik enchantment yen wong wedi. Bisnis lan komunitas sing duwe minat Pesona ngerti manawa kabeh wong duwe peranan kanggo nggawe pengalaman pariwisata sing positif lan nggawe lingkungan sing unik lan khusus ora mung kanggo pengunjung, nanging uga kanggo bisnis turisme lan komunitas.

Dhokter Peter Tarlow
Presiden

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Matur nuwun kanggo kiriman sing apik banget. Muga-muga sampeyan terus nganggo topik kasebut. Muga-muga sukses. Matur nuwun

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //npchse.net/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //p3dcoin.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //aranice.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //iraqeachat.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //i2m3.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //www.iiraqia.com/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //www.iiraqia.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //sh-irq.online/ ”] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/ ”] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //chat4u1.com/] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //www.cinequo.com/] Klik kanggo ndeleng [/ url]

    [url = https: //batrh.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]

    [url = https: //menb3.net/] Klik kanggo njaluk bantuan [/ url]

    [url = https: //bnotah.com/] Klik kanggo njaluk komentar [/ url]