24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Education Jerman Breaking News News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Ngendi lan kepiye wong Jerman bakal lelungan ing mbesuk?

space tourism commercialization thumbnail
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ngendi Jerman bakal lelungan ing mbesuk? Kepiye cara perjalanan Jerman ing 20 taun sabanjure? Wong Eropa duwe lelungan lan ekspektasi pariwisata, kanthi kreativitas Jerman.

Pariwisata luar angkasa pancen gedhe ing Jerman. Apa bakal kalebu rembulan? Mbok! Jerman ora watesan ing lelungan mbesuk lan persiyapan isih rame.

Iki minangka asil saka survey sing ditindakake dening operator tur online online Jerman.

42 persen yakin tujuan lelungan paling dhuwur bakal kalebu lelungan menyang angkasa.
Taun iki NASA bakal mbukak papan kanggo pariwisata.

Jerman percaya yen hyperloop mbesuk minangka metode transportasi. Prawan Hyperloop Siji is testing a system that would put passengers in pods hurtling through a vacuum at a speed exceeding 600mph or 900 km. Other companies are moving ahead with similar plans.

Kepiye babagan wong sing seneng banget ing film "Star Trek" 9% wisatawan Jerman sing njaluk yakin bakal ana pilihan anyar kanggo para pelancong njelajah galaksi sing adoh.

70% wong Jerman nganggep foto bakal diganti nganggo kacamata realita, saengga bisa ngalami maneh lelungan bola-bali.

Iki minangka warta sing ala kanggo Spanyol: 25% wong Jerman duwe cuaca lan pesawat sing ora becik. Dheweke mikir yen ing 20 taun teknologi bisa ngapusi cuaca, saengga ora perlu ngupayakake iklim sing luwih anget.

50% kabeh wong sing dijaluk Jerman ngarep-arep teknologi bisa nyuda bandara ing bandara. 22% pengin butler pribadi kanthi robot pribadi, lan 15% ngarepake printer 3D ing kamar hotel.

55% ngarepake layanan internet lan streaming sing sampurna ing saben pesawat. 37% njaluk bali pesawat supersonik. 28% wong Jerman pengin amben ing pesawat tanpa preduli kelas layanan sing dipesen.

17% wong Jerman pengin lelungan nganggo kapal pesiar mabur kanthi game lan hiburan, 16% luwih seneng layanan katering ing pesawat sing nyedhiyakake panganan sing disenengi.

Wanita pengin luwih nyaman, pria luwih seneng kacepetan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.