Kutha paling apik kanggo Vegetarian & Vegan 2020 diumumake

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kanthi tanggal 1 Oktober yaiku Dina Vegetarian Donya lan 1 November dadi Dina Vegan Donya, lan produk daging sintetis sing entuk penjualan amarga kekurangan daging COVID-19, para ahli industri dina iki nerbitake laporan anyar babagan Kutha-kutha Terbaik ing Vegan & Vegetarian ing taun 2020.

Kanggo nemtokake papan sing paling apik lan murah kanggo ngetutake diet adhedhasar tetanduran, analis mbandhingake 100 kutha paling gedhe ing 16 indikator utama keramahan vegan lan vegetarian. Set data kasebut kalebu bagean saka restoran sing nyedhiyakake pilihan tanpa daging nganti biaya bahan panganan kanggo vegetarian nganti toko salad per kapita.

20 Kutha Paling Anyar kanggo Vegan & Vegetarian

  1. Portland, UTAWA 11. Lexington-Fayette, KY
  2. Los Angeles, CA 12. Tampa, FL
  3. San Francisco, CA 13. San Diego, CA
  4. Orlando, FL 14. Irving, TX
  5. Seattle, WA 15. Atlanta, GA
  6. Miami, FL 16. Lincoln, NE
  7. Boise, KTP 17. Chicago, IL
  8. Benteng Wayne, ING 18. St Paul, MN
  9. Oakland, CA 19. Lubbock, TX
  10. Austin, TX 20. New York, NY

Paling apik vs.
• Scottsdale, Arizona, duwe restoran paling dhuwur sing nyedhiyakake pilihan vegetarian, 27.76 persen, sing 12 kali luwih dhuwur tinimbang ing Laredo, Texas, kutha sing paling dhuwur 2.31 persen.

• Scottsdale, Arizona, duwe restoran paling dhuwur sing nyedhiyakake pilihan vegan, 16.01 persen, sing 16.7 kali luwih dhuwur tinimbang ing Garland, Texas, kutha sing paling dhuwur 0.96 persen.

• San Francisco nduwe program pertanian sing paling akeh didhukung masarakat (saben akar kuadrat), 0.0172, sing 21.5 kali luwih akeh tinimbang ing San Antonio, kutha sing paling akeh ana 0.0008.

• Orlando, Florida, duwe toko salad paling akeh (saben oyot kuadrat), 0.2076, sing 16.9 kali luwih akeh tinimbang ing Garland, Texas, kutha sing paling sithik ing 0.0123.

Print Friendly, PDF & Email