Warta Breaking Travel Caribbean budaya Curacao Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Pernikahan Romantis Pariwisata News Wire Plancongan

Fashion Forward: Sandals® Resorts Seragam Njaluk Stan Herman Touch

Manajer Pernikahan lan Acara ing Sandals Royal Curaçao sing mentas dibukak nganggo seragam "Koleksi Ulang Tahun Sandal" sing anyar, digawe dening desainer busana apik Stan Herman, sing ditugasake dening Sandals Resorts kanggo mbayangake maneh busana Anggota Tim ing portofolio merek. – gambar duweni saka Sandal
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Haute fashion meets Hospitality, minangka Sandals Resorts nglajengake perayaan mengeti 40th sawijining dening commissioning desainer fashion misuwur Stan Herman kanggo reimagine seragam ing portofolio resort illustrious sawijining. Penghormatan kanggo Anggota Tim sing dadi jiwa pengalaman tamu sajrone patang puluh taun lan isih tetep, "Koleksi Ulang Tahun" debut ing pembukaan tanggal 1 Juni. Sandal Royal Curaçao, tonggak sejarah liyane sing menarik amarga merek kasebut nggawe usaha pertama menyang Karibia Walanda.

"Pulo anyar sing diarani omah ing Karibia sing manis, bebarengan karo resort generasi sabanjure sing nggambarake warna-warna unik lan macem-macem lanskap, minangka prayaan ing taun iki," ujare Ketua Eksekutif Sandals Resorts, Adam Stewart. . "Nalika kita mèngeti wektu khusus iki, kita ngurmati Anggota Tim ing jantung operasi kita kanthi koleksi modern sing apik banget lan landhep kaya nyaman kanggo Karibia. Sing paling penting, kita pengin wong-wong mau ngrasakake bangga kanggo makili Sandal kaya sing kita lakoni sajrone lelungan kasebut. Wiwit ketemu karo Stan, ngenalake dheweke menyang tim lan nonton keajaiban kemampuane kanggo ngowahi ide kasebut dadi desain sing nyata, kita ngerti yen kita wis nemokake pasangan sing ditresnani.

Pendekatan Curated ing Karibia, kanggo Karibia

Kanthi seragam sing dikurasi kanggo macem-macem kategori lan papan - saka tim sing ngadhepi tamu ing ngarep omah, kalebu layanan lonceng lan butler apik Sandal, nganti resort kabeh klebu' toko kuliner menyang jantung tim omah ing mburi layar - Herman ngentekake pirang-pirang jam ing papan sing dituju lan ngobrol karo Anggota Tim Sandals supaya bisa ngrasakake papan kanthi nyata nalika ngutamakake kenyamanan lan perawatan sing gampang. Serat sing dianyari lan bahan daur ulang uga digabung ing pirang-pirang potongan, njunjung komitmen Sandal kanggo kelestarian ing Karibia.

"Ensembles dirancang kanggo nyritakake crita."

"Saka dina nganti sore, saka check-in menyang pantai, iki minangka potongan sing bisa dibayangake para tamu ing lemari klambi dhewe," ujare Herman, mantan presiden Dewan Desainer Fashion Amerika lan pemenang penghargaan Coty kaping telu. ing setir fashion kanggo akeh merek travel anjog ing donya. "Kita ngupaya berkembang ngluwihi tampilan keramahan tradisional kanggo nggambarake estetika perjalanan mewah saiki, kaya sing ditindakake Sandals ing pendekatan evolusi lan kapinteran merek kasebut."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Tujuan Curaçao

Kapal penggedhe kanggo desain pisanan Herman kanggo merek kasebut, Sandal Royal Curaçao dumunung ing wilayah pribadi Santa Barbara dilindhungi, seamlessly intertwining kamulyan alam ara-ara samun, segara, gunung, lan pesisir karo Luxury Included® resort pengalaman sing Sandals dikenal kanggo. Resor 351 kamar nawakake pilihan kemewahan sing luwih lengkap tinimbang sadurunge, kalebu rong kategori suite teken anyar, Awa Seaside Butler Bungalows lan Kurason Island Poolside Butler Bungalows, lan fasilitas kaya Kolam Dos Awa, kolam renang tanpa wates bi-level sing diapit. dening views saka banyu Spanyol.

"Nalika sampeyan teka ing pulo, sampeyan bakal diarahake liwat oasis sing luar biasa, mula kita wis nyandhang bellmen, greeters lan staf ngarep ing werna biru cahya, aquas, turquoise, lan wedhi, kanggo nggambarake setelan segara sing apik banget lan nggambarake kontemporer, nada elegan saka properti kasebut, "ujare Herman. "Mbangun iki, gaya bakal transisi ing papan ing wayah wengi kanthi warna navy lan nada bumi sing sugih kanggo nambah anget lan keanggunan. Bakal ana rasa tenang lan sambutan langsung nalika tekan, ora preduli wektu apa wae.

Koleksi ulang taun

Werna kain sing dipilih kanggo Sandals Royal Curaçao dimaksudake supaya dikumbah srengenge kanthi luntur alus sing nggambarake daya tarik alam lan cuaca ing gaya pulo. Sentuhan sing luwih modern kasebar ing kabeh koleksi kasebut, kayata pin "S" perak sing dipesan, wakil Sandal, sing bakal dipakai para butler sing dipusatake ing klambi minangka ganti dasi, lan dipasangake karo kothak kanthong sing dicithak kanthi tanda tangan. Curaçaowerna apik lan arsitektur Walanda nggumunke.

Akeh restoran kelas donya ing situs kasebut duwe identitas fashion dhewe, kayata Island Crimson, warna sing misuwur Butch's Island Chop House, Restaurant namesake pangadeg Gordon "Butch" Stewart. Nods tambahan kalebu ruffles cilik sing ditampilake ing klambi ing restoran bertema Latin zuka; tunik tradisional nganggo pipa angkatan laut ing pokok Yunani Alos; lan jaket aqua sugih ing Jepang-inspirasi Gatsu Gatsu.

"Nalika saben anggota staf nganggo seragam sing beda-beda gumantung saka lokasi lan posisi, ana rasa inklusi lan kohesivitas sing luwih gedhe ing antarane tim ing Sandals Royal Curaçao kanthi tampilan kontemporer sing bisa dipakai," ujare Herman.

Stewart nambahake, "Cara unik Stan nyemplungake awake dhewe menyang jiwa lan esensi Sandal kanggo nggawe desain sing apik lan apik kanggo seragam anyar kita - lan kanggo masa depan merek kita - minangka karya seni dhewe. . Padha dadi kaendahan. 

Koleksi Sandals Resorts, katon pisanan ing Sandals Royal Curaçao, bakal diumumake ing kabeh hotel SRI liwat pendekatan bertahap sajrone rong taun sabanjure. Rencana wis ditindakake kanggo desain anyar sing bakal ditampilake ing bukaan Sandals Dunn's River anyar ing Ocho Rios, Jamaika ing 2023. Koleksi seragam uga bakal teka ing perusahaan sing ramah kulawarga. Resor Pantai merek, kanthi sentuhan unik sing diilhami dening saben tujuan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandals Resorts Luxury Included®, klik kene

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...