Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Sky High ing The Standard Bangkok Mahanakhon: An Absolute Gem

gambar duweni saka AJWood

Amarga dibukak minggu ngarep, hotel anyar "The Standard" Bangkok wis latihan sadurunge karo kulawarga, kanca, lan media sing diundang.

Amarga mbukak lawang kanggo umum minggu ngarep, hotel "The Standard" Bangkok sing anyar iki wis latihan sadurunge karo kulawarga, kanca, lan media sing diundang.

Sawise ngalami hotel lan nginep sewengi, aku saiki rumangsa ngerti merek lan konsep kasebut. Aku njaluk. Logo terbalik bengok-bengok yen dheweke dudu The Standard. Kosok baline. Iku merek Fantastic.

Dheweke wis entuk akeh perkara sing bener. Nganti cedhak dadi cetha yen dheweke njupuk keramahan ing arah anyar. Lan aku seneng karo apa sing dakdeleng.

Warna-warni modern lan unik kanthi fitur desain sing luar biasa lan penawaran sing luar biasa. Konsep panganan, umpamane, apik banget.

Aku nyaranake sampeyan ndeleng kanthi tliti kanggo ngerteni (lan ngalami) kanthi lengkap babagan etos perusahaan hotel sing diadegake ing taun 1999.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Pendhaftaran anyar lan pengalaman ing The Standard menehi kula kaweruh jero menyang pikiran perusahaan lan sesanti unswerving carane hotel upscale modern kudu katon lan aran. Iku ing rinci lan permeates kabeh, apa piranti lunak lan wong utawa saben titik tutul - hard utawa alus.

Sawise kerja ing industri ing tingkat senior, iki minangka salah sawijining review sing paling nyenengake lan menarik babagan hotel sing wis ditindakake ing jaman saiki.

Iki minangka blurb perusahaan babagan hotel:

"Bangkok minangka kutha sing rame lan kandel sing direncanakake ora saka ndhuwur mudhun nanging digawe saka ngisor munggah."

"Semangat inovasi lan ora konvensional kasebut ndadekake ibukutha Thailand dadi lokal sing sampurna kanggo kapal penggedhe Asia kita, kanthi The Standard, Bangkok Mahanakhon.”

Hotel iki dumunung ing salah sawijining bangunan paling apik ing kutha. Hotel 155-kamar punika saestu landmark. Kamar kisaran saka 40 sqm kanggo 144 sqm.

The Standard Bangkok Mahanakhon hotel

Fasilitas kalebu kolam renang teras, pusat kebugaran, ruang rapat, lan macem-macem panganan, minuman, lan papan hiburan malam sing luar biasa. Parlor punika hub hotel kang kanggo sosialisasi, koktail, karya, lounging, music live, ceramah, lan tearoom, Nggoda. Steak klasik Amérika ing The Standard Grill, masakan Cina paling apik dening Mott 32, lan loro pengalaman panedhaan sing dhuwur banget saka Ojo, restoran sing diilhami Meksiko lan Sky Beach, bar rooftop alfresco paling dhuwur ing Bangkok.

Kontak pisananku karo The Standard Bangkok ing gedung Mahanakhon sing apik banget, sing bakal dadi markas standar ing Asia, diwiwiti kanthi patemon kesempatan nalika konferensi investasi hotel SEAHIS, sing bubar ana ing Bangkok. Aku dikenalake karo Pak Maxime Debels, Direktur Pengembangan Bisnis Asia & ME kanggo merek kasebut, sing ndadékaké diundang kanggo mriksa persiapan pra-bukaan kanggo bukaan pungkasan Juli.

gambar duweni saka Andrew J. Wood

Kabeh kredit uga kanggo Wakil Presiden

Ludovic Gallerne, sing njupuk kesempatan kanggo re-introduce piyambak sak sawetara jam pisanan ngunjungi property, dheweke uga ngewangi ing mbukak test mbukak hotel, lan aku matur nuwun sing njupuk kesempatan kanggo teka liwat lan ngandika. sawetara tembung lan kanggo terus-terusan mesthekake yen kunjunganku marem.

Ana akeh titik apik babagan hotel iki. Nanging, iku energi siji-minded saka konsep desain sing wis kejiret manungsa waé.

Panganggone warna sing antusias ing desain lan interior katon banget lan, aku kudu ngomong, nyenengake banget. Kerjane.

We teka ing hotel lan wis nedha awan wis dipesen ing Mott 32, restaurant Chinese. Iki dadi mripat-mbukak nyata. Aku penggemar banget masakan Cina, utamané dim sum.

Aku bisa kanthi aman ngomong sing Mott 32 wis dadi salah siji saka favorit lan aku bakal ngunjungi lan maneh. Pawon, layanan lan ambience sing bener. Iku pengalaman kuliner sing luar biasa apik, lan tanpa ragu-ragu, aku bisa menehi rekomendasi kanthi ati-ati.

Kamar tamu modern, dhuwur-tech, nyaman, lan uga panginten metu; saka jamban elektronik Jepang menyang konsep kamar udan saka kamar mandi lan jedhing menyang tirai listrik lan tirai gulung lan kasur sing super nyaman, kanggo nggunakake cermin dawa lengkap, pilihan perlengkapan mandi mewah, Bang & Olufsen (B&O) Speaker mini Bluetooth kanthi sistem swara sing ngisi ruangan, kabeh kelas siji.

Kamar makarya.

Aku menehi tandha dhuwur banget kanggo tim desain sing teka karo tata letak lan konsep.

Nduwe alamat minangka Gedung Mahanakhon wis dadi kauntungan marketing sing luar biasa kanthi lokasi sing apik lan bisa uga salah sawijining landmark paling menarik ing Asia. Nalika sampeyan ndeleng skywards saka blumbang, iki cocog sampeyan. Apa bangunan nyengsemaken iki. Katon ing kabeh metropolis. Struktur 77-lantai kasebut mundhak, kanthi desain potongan sing unik ora kaya bangunan liyane ing Bangkok.

Area kolam terus nggunakake warna, desain, lan modernisme sing cerdas.

Sunbeds kasur nglukis karo bantal anti banyu lan bolsters karo super gedhe andhuk pantai alus lan padhang, umbrellas blumbang warni. Nduwe suasana klub pantai ing jantung Bangkok.

Yen klub fitness lan kesehatan minangka "bab" sampeyan, pusat kebugaran bisa uga minangka salah sawijining gimnasium sing paling apik ing Bangkok. Kabukten manawa akeh pamikiran sing wis ana ing wilayah iki, lan pilihan peralatan kasebut luar biasa. Staff ing wilayah iki uga banget profesional lan makarya.

Aku ngerti yen The Standard ora mung babagan merek. Iku babagan rinci, lan rincian iki mudhun menyang seragam kabeh Staff. OUT karo gagasan preconceived apa constricting sandhangan kudu dipakai dening Staff Hospitality lan IN karo nyaman, ngeculke, uga-engineered seragam lan sepatu flat alus karo tlapak sikil karet kanggo mesthekake tim duwe sethitik kesel mlaku sak jam layanan sing.

Yen sampeyan milih nginep ing hotel iki, mangga kalebu sarapan. Pengalaman sarapan ing Grill Restaurant luar biasa, lan aku bisa ngomong, bisa uga sarapan paling apik sing wis dakkandhani. hotel ing Thailand ing 30 taun kepungkur. Pilihan sing apik, lan kualitas bahan sing digunakake kanggo sarapan, mung luar biasa. Barang-barang roti sing anyar dipanggang, sajian panas sing dimasak kanthi apik lan sajian kadhemen sing apik, layanan kasebut minangka impen - aku ora bisa salah apa-apa.

Standard Grill ing wayah sore kanggo nedha bengi ana sorotan liyane. Kita server dadi profesional lan elegantly katon sawise meja kita. Dheweke pancen seneng banget lan nyenengake.

We sante oysters lan halibut, nanging sorotan nyata kanggo kula ana urutan sisih bayem creamed karo Petunjuk saka pala.

Aku ngarep-arep bali ing mangsa ngarep kanggo nindakake review lengkap restoran yen wis duwe wektu kanggo manggon ing.

Aku pisanan dikenalake karo jeneng The Standard sawetara wulan kepungkur sawise diluncurake properti ing Hua Hin. Aku ora ngerti apa logo iki regane mudhun ing desain abang lan putih striking. Ing wiwitan, aku ngira iki salah, nanging saiki aku ngerti.

Aku ngerti sing ora standar. Konsep hotel lan proses pamikiran, lan manajemen merek iki ora standar. Iku apa-apa nanging standar, kang kok logo iku regane mudhun amarga padha arep ngadeg metu lan beda. Ya ampun, dheweke wis nindakake, lan aku pengin sukses ing peluncuran produk kelas donya ing Bangkok.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...