Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Cuba Tujuan Pariwisata Eropa Health Industri Hospitality Italia News Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Pariwisata Kesehatan lan Kesehatan ing Kuba

Anggota Dewan Madelén Gonzales Pardo Sanchez kanggo Urusan Pariwisata - gambar duweni M.Masciullo

Pariwisata kesehatan umure 30 taun lan wis dikembangake kanthi wektu kanthi nambahake layanan dokter saka Kuba menyang tujuan liburan.

"Kuba siyap nampani turis maneh lan nawakake pengalaman lelungan kanthi jeneng sing ora seneng lan nyenengake, minangka karakteristik swarga Karibia iki, nanging kanthi aman lan tundhuk karo protokol kesehatan sing anyar."

Iki minangka pesen kuat pisanan sing diluncurake kanggo operator tur ing Italia ing BIT Milan 2022 dening Duta Besar Kuba anyar ing Roma, Ms. Mirta Granda Averhoff, ngrangsang promosi pariwisata kanthi jeneng safety lan kelestarian.

Rencana revitalisasi pariwisata ekonomi Kuba

Ms. Madelén Gonzales Pardo, Penasihat Urusan Pariwisata Kedutaan Besar Kuba ing Roma, ngluncurake pesen kapindho sing bubar ditujokake menyang pers ing Kedutaan Besar Kuba ing Roma, ngumumake proyek babagan revitalisasi ekonomi lan pariwisata bebarengan karo program kegiatan saka kaping pindho. seprapat taun 2022 sing ana gandhengane karo pariwisata kesehatan ing Kuba.

"Pariwisata kesehatan umure 30 taun lan wis ngrambah perkembangan penting sajrone wektu kanthi nambahake layanan dokter Kuba menyang kabeh tujuan liburan. Program 'Kesehatan ing Kuba' kalebu terapi lan perawatan karo teknologi Kuba sing mbantu mungkasi kemajuan kasus kanker, "ujare Councillor.

Dheweke nambahake yen dheweke uga nawakake pusat pemugaran neurologis; perawatan pribadi; macem-macem jinis operasi, kesehatan, lan program kesehatan (kanggo wong tuwa); detoksifikasi obat; lan rehabilitasi.

"Saran medis telemedicine [uga kasedhiya liwat] konsultasi online sing narik atusan pasien saka jagad kalebu AS lan Kanada. Thermism - pusat kasebut duwe tingkat layanan sing dhuwur lan narik kawigaten para profesor saka jagad iki kanggo nyinaoni karakteristike, "tambah Councillor.

Acara ing 2022-2023

ECOTOUR-Turismo Naturaleza wis bali minangka promosi paling penting ing Kuba. Kelompok kerja bakal ngrembug macem-macem topik babagan "Tanah lan Laut" ing pusat rekreasi La Giralda, Lembah Vignales, wisata alam lan aman.

Saka 17-20 Oktober 2022, Pameran Pariwisata Medis lan Kesejahteraan Internasional pisanan, FITSaludCuba, bakal dianakake ing ibukutha Kuba ing pusat pameran Palexpo. Patemon kasebut bakal ditindakake minangka bagean saka Feria Salud Para Todos kaping 15 lan bakal dadi skenario sing cocog kanggo ngrembug, jero, lan ngetrapake strategi negara kanggo ngatasi pandemi COVID-19.

Bakal duwe dhukungan lan manajemen Kamentrian Kesehatan Umum Kuba, Comercializadora de Servicios Médicos Cubanos SA (institusi sing ngrayakake ulang taun kaping 10), Kementerian Kesehatan Kuba, lan Kamar Dagang.

Tujuan FIT-SaludCuba yaiku kanggo nampilake produk, pengalaman, lan kemajuan ing pariwisata kesehatan ing Nusantara lan donya, kanggo nggabungake aliansi internasional sing ngarahake pangembangan lestari saka modalitas iki.

Acara penting liyane ing taun kalebu seminar internasional pisanan babagan pariwisata medis lan kesehatan, fokus ing tema kunci model pemasaran pariwisata medis lan tren ing pangembangan kesehatan; lan Forum Internasional kaping pindho babagan Investasi Asing ing Sektor Kesehatan, papan khusus kanggo ningkatake lan nggedhekake kesempatan investasi manca ing Kuba, kanthi prospek pembangunan sing inovatif.

Penyelenggara acara ngrangsang partisipasi profesional saka sektor kesehatan lan pariwisata, institusi lan asosiasi, rumah sakit lan klinik internasional, hoteliers, perusahaan asuransi, operator tur, agensi travel, institusi logistik lan pemasok medis, teknologi, panyedhiya media, lan liya-liyane. menyang industri pariwisata kesehatan.

Paviliun Italia

Saka 14-18 November 2022, Hav22 - pameran internasional Havana - bakal dadi tuan rumah paviliun Italia. Iki bakal diterusake karo Pameran Kerajinan Tangan "Kabeh Kerajinan Kuba", sing bakal dirawuhi dening operator asing karo produk sing didol ing Kuba.

Ing CUBA 2023, Festival Habano bali kanggo para pecinta cerutu ing saindenging jagad.

Keamanan pariwisata lan miwiti maneh

Ing korespondensi karo evolusi kahanan epidemiologis internasional lan nasional COVID-19 lan tingkat imunisasi sing diraih, pamrentah Kuba mutusake kanggo ngilangi kewajiban kanggo mlebu ing negara ing ngendi tes kanggo COVID-19 (antigenik utawa PCRRT) ditindakake. ing negara asal, uga sertifikat vaksinasi marang COVID-19.

Koleksi conto kanggo tes SARS CoV-2 (gratis) bakal ditindakake kanthi acak dening para wisatawan ing titik-titik mlebu ing negara kasebut, kanthi ngitung jumlah penerbangan, jumlah kapal sing teka, lan risiko epidemiologis sing dituduhake dening negara asal. Yen sampel sing dijupuk ing titik mlebu positif, protokol sing disetujoni bakal ditindakake kanggo kontrol epidemiologis klinis dening COVID-19.

Khusus Hub

Kawicaksanan partisipatif wis disetel kanggo ningkataké kerajinan minangka mesin pangembangan inklusif lan lestari lan program pameran, acara, lan pameran kanggo taun 2023. Proyek internasional "Hub Khusus" - kabijakan partisipatif kanggo kerajinan minangka mesin inklusif lan sustainable pembangunan, dibiayai dening Badan Kerjasama Pembangunan Italia (AICS), diwiwiti Januari pungkasan, lan bakal ditindakake sajrone 2 taun sabanjure.

Antarane Italia lan Kuba

Misi sing ditindakake proyek kasebut yaiku kanggo menehi kontribusi kanggo pangembangan negara mitra kanthi tumindak ndhukung kapasitas pamrentahan institusi lokal lan populasi liwat promosi layanan pelatihan profesional sing ngarahake kalebu komunitas lokal ing proses pembangunan terpadu lan lestari kanthi khusus. manungsa waé kanggo kelompok rentan lan pengusaha wadon, tuku mesin kanggo bengkel kerajinan, kalebu sing kanggo keramik.

Utamane, pengusaha enom Kuba sing kerja ing sektor artisan bisa nambah standar urip kanggo nambah katrampilan wirausaha perusahaan sawise modernisasi, latihan, lan nggawe pertunjukan kanggo kolaborasi antarane perusahaan, miturut prinsip, sustainable. lan ekonomi inklusif, lan kanggo nambah kompetensi karyawan badan umum lan pengusaha sing bakal melu kegiatan pelatihan proyek sing dituju pasar internasional.

Tumindak sing direncanakake kalebu pelatihan pejabat publik, pengusaha enom, lan marginalisasi sosial, uga pertukaran antar pemerintah lan beasiswa kanggo wirausaha wanita enom, modernisasi mesin kanggo bengkel kerajinan, nggawe ruang produksi pusat sing uga dadi pertunjukan, manajemen ngarahake barang menyang pasar internasional, lan titik referensi kanggo pariwisata internasional. Nggawe jaringan sing ndadekake internasionalisasi produser Kuba lokal lan pangembangan pariwisata ing sektor kasebut minangka fokus utama.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

Share to...