Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Kuliner Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Permaisuri dening Boon Ngerayakake Ulang Tahun Pertama kanthi Spesial

gambar duweni saka Jean Bai
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Penawaran Anyar lan Menu Anyar

Permaisuri dening Boon - restoran sing diakoni ing Chinatown sing apik ing San Francisco sing bubar diakoni dening Michelin Guide minangka salah sawijining restoran Cina sing paling apik lan restoran paling romantis ing kutha kasebut - ngrayakake ulang tahun siji taun ing wulan iki.

Sajrone rong minggu wiwit tanggal 18 Juni, Chef Ho Chee Boon lan tim lintange bakal nawakake saben dhaharan ing tamu. kaca gratis saka bubbly nalika mangan ing restoran. Kajaba iku, Chef Boon seneng ngenalake menu musim panas musiman sing nampilake sajian dekaden sing ngemot bahan-bahan musiman sing seger kayata Truffle Puff Musim Panas karo Shimeji lan Jamur Shiitake Kering, Udang Macan Crispy karo Cuka Wijen lan Semangka, Lan Lobster New England karo Saus Chili Manis.

Wiwit dibukak ing taun 2021, Empress by Boon wis entuk akeh penghargaan kanggo masakan, desain, lan suasana sing apik banget, kalebu. Majalah San Francisco jeneng iku salah siji saka "restoran paling apik ing San Francisco kanggo nyoba ing 2022,"Lan San Francisco Babad nyebat salah sawijining "restoran anyar sing paling apik ing Bay Area taun 2021."

Empress by Boon dibukak kanggo fanfare luar biasa sing wis terus momentum liwat taun kepungkur.

Kasuksesan restoran kasebut bisa digandhengake karo dedikasi lan semangat Chef Boon sing ora owah kanggo masakane, lan tujuane kanggo ngenalake rasa lan masakan Kanton tradisional menyang pamirsa sing luwih akeh ing atmosfer sing ramah nanging elegan.

Babagan Empress dening Boon

Permaisuri dening Boon punika San FranciscoTujuan epikurean paling anyar sing kudu dibukak ing jantung Chinatown sing nawakake menu musiman ing gastronomi Kanton modern. Chef Ho Chee Boon sing dibintangi Michelin nggunakake teknik kuliner tradisional kanggo bahan-bahan seger saka panyedhiya lokal lan peternakan restoran dhewe kanggo ngasilake masakan kontemporer sing khas kanthi rasa Kanton.

Restaurant expansive karo sawetara area panedhaan unik manggoni tilas lokasi Chinatown kang ngrayakake Maharani China karo views kutha striking. Permaisuri asli ngladeni komunitas San Francisco kanthi pengalaman panedhaan sing elegan sajrone meh setengah abad sadurunge ditutup ing 2014. Dibangun maneh dening Chef Boon lan tim, papan sing apik digawa bali menyang kamulyan sadurunge kanthi ngrampungake unsur desain modern nalika nggabungake fitur asli sing dipulihake. , nggawe atmosfer sambutan sing menehi pakurmatan marang sajarah landmark sing ditresnani.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...