Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah Italia News wong

PM Draghi swasana ati sakdurunge mundur

Dichiarazione dening Prof Mario Draghi

Apa sing diomongake Perdana Menteri Draghi ing Dinner of the Correspondents sawetara dina sadurunge mundur ditolak.

Maca pisanan-tangan apa Perdhana Mentri Mario Draghi, Presiden Dewan Menteri, ngandika ing Dinner saka Correspondents saka Foreign Press tanggal 12 Juli 2022, ing 1845 pm ing Villa Aurella ing Roma, mung sawetara dina sadurunge Presiden Italia Sergio Mattarella bakal nolak mundur. Apa ana pitunjuk babagan warta sing bakal ditindakake?

Warta babagan mundur saka PM dheweke mutusake ing jam 6 sore tanggal 14 Juli, sawise nyekel Italia kanthi ambegan wiwit jam 3 sore ing wayah sore, gawe kaget jagad politik Italia lan langsung mengaruhi bursa saham Italia lan Eropa kanthi nambah panyebaran menyang tingkat mbebayani ing Italia.

"Mayoritas persatuan nasional wis ora ana maneh." Kanthi motivasi kasebut, Perdhana Mentri Draghi ngumumake mundur menyang Kepala Negara sing nolak, ngirim Perdana Menteri bali menyang Kamar kanggo "nindakake, ing kursi dhewe, evaluasi kahanan sing ditemtokake."

"Rebo, 20 Juli, bakal dadi dina akuntabilitas ing Parlemen. Sadurunge negara, saben kekuwatan politik kudu ngetrapake tanggung jawabe. Mangkono ujare Debora Serracchiani, pimpinan kelompok Pd (partai Demo-politik) ing Kamar.

Ketenangan Perdana Menteri ing 12 Juli ing Villa Aurelia, Roma

Dina Selasa, 12 Juli, Dinner Wartawan Pers Asing pisanan ing Italia dianakake kanthi partisipasi Perdana Menteri Mario Draghi, sing diilhami kanthi cara "Dinner Wartawan Gedung Putih" sing wis ana wiwit taun 1921.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Nalika rawuh, PM Draghi disambut dening Presiden Pers Luar Negeri saiki, Ibu Esma Cakir.

Sajrone wicara singkat, kita ketemu "unedited" Premier ing wangun sarwa, mesem, mbukak kanggo Lawakan, expression tau katon ing Holdings institusional.

Draghi mbukak pidato kanthi matur:

"Biasane ing kesempatan iki, Perdana Menteri samesthine bakal nggawe wicara sing entheng, ironis, rada metu saka kothak."

Dheweke banjur nambahake, mesem, "Inggih, sampeyan miwiti kanthi apik, karo mantan bankir sentral."

Draghi banjur nerusake: "Kaya sing dikandhakake, ing watesan tugasku, aku bakal nindakake kabeh sing dibutuhake kanggo menehi kontribusi kanggo sukses pesta nedha bengi khusus iki. Kanthi tembung liya, aku bakal dadi mbah ing layanan pers manca, "ngutip guyonan saka dheweke sadurunge pemilihan Presiden Republik Desember kepungkur nalika dheweke ujar: "Aku iki wong lanang, yen sampeyan seneng mbah. ing layanan saka institusi."

Banjur fokus marang sukses sing diraih Italia musim panas kepungkur, saka kamenangan ing kejuaraan bal-balan Eropa nganti medali emas ing Olimpiade, liwat final Matteo Berrettini ing turnamen Wimbledon, kamenangan Måneskin ing Kontes Lagu Eurovision, lan Bebungah Nobel ing Fisika sing dimenangaké déning Giorgio Parisi.

Babagan apa sing kedadeyan sawise asil sing apik iki, Draghi guyon kaya ing ngisor iki: "Wiwit wektu iku, kedadeyane apik banget. Italia ora nduweni kualifikasi kanggo Piala Dunia, kita rampung kaping enem ing Eurovision, Berrettini ora melu ing Wimbledon amarga njupuk COVID, lan ayo ngomong yen aku manggon ing teror sing Akademi Swedia bakal mikir babagan lan nelpon Parisi, amarga padha salah. .”

Italia mbuktekake dadi negara sing kuwat

Antarane lelucon siji lan liyane, Draghi uga ngomong kanthi luwih serius babagan macem-macem masalah internal lan internasional sing diadhepi pamrentahane: invasi Rusia ing Ukraina, kenaikan biaya energi, lan kenaikan inflasi.

Draghi ujar manawa nalika ngadhepi masalah kasebut, Italia mbuktekake dadi negara sing kuwat. "Mungkin iki anyar kanggo sampeyan, nanging negara sing kuwat. Ekonomi kita isih berkembang. Amarga tingkat [pertumbuhan] sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata rong puluh taun kepungkur, nanging mesthine risiko sing kita adhepi serius banget.

Ing pidato sing paling serius, Draghi nyathet sawetara langkah sing arep ditindakake pemerintah - kalebu reformasi pajak, reformasi kode pengadaan, lan reformasi kompetisi - nanging ditambahake:

"Aku ora nggawe dhaptar sing biasane ditindakake para presiden Dewan kanggo ngluhurake pakaryane; iki daftar singkat banget.”

Uga ngrujuk marang reformasi sosial lan nyuda katergantungan Italia marang gas Rusia, Draghi nyatakake yen manfaat saka asil kasebut minangka "mayoritas sing ndhukung pamrentah [...] nanging ing ndhuwur kabeh wong Italia."

Lan antarane serius lan facetious nanging kanthi niat serius, dheweke diwenehi tandha yen dheweke ngatur sawetara kerusuhan ing mayoritas.

Akeh komentator sing nerangake keputusan iki minangka tandha pisanan krisis pamrentah ing mangsa ngarep.

Dina Selasa sore sadurunge nedha bengi karo koresponden, Draghi nganakake konferensi pers ing Palazzo Chigi kanggo nampilake sawetara manuver pemerintah babagan biaya urip, mbabarake kasunyatan kanthi mbaleni konsep sing wis ditulis sadurunge, yaiku mayoritas iki mung siji-sijine sing bisa ditindakake. dheweke ora duwe niat nampa mandat liya minangka perdana menteri. "Ora ana pamrentah tanpa Gerakan Bintang 5," ujare.

"Aku matur nuwun kanggo karya sampeyan, lan akeh asil sing diraih. Awake dewe kudu bangga karo apa sing wis digayuh, ing wayahe sing angel banget, kanggo kepentingan kabeh wong Italia," pungkase Draghi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...