Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Spanyol Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Seychelles dadi tuan rumah Lokakarya Fisik pisanan ing Madrid lan Valencia

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sawise pirang-pirang wulan fokus ing acara virtual lan webinar, Pariwisata Seychelles nganakake bengkel fisik pertama ing kutha Madrid lan Valencia ing Maret 2022.

Acara kasebut minangka inisiatif kolaborasi karo Tourmundial Tour Operator sing nglibatake mitra liyane yaiku, Constance Hotels & Resorts, Anantara lan maskapai Turki sing ngatur nedha bengi ing Madrid lan nedha awan ing Valencia kanggo mitra bisnis.

Marang jeneng tim Pariwisata Seychelles ing kutha loro kasebut yaiku Ibu Monica González Llinás, wakil kanggo Spanyol lan Portugal.

Lokakarya kasebut minangka platform kanggo nambah kapercayan agen perjalanan kanggo adol tujuan kasebut kanthi nambah kawruh babagan Seychelles lan nganyari para peserta babagan kahanan perjalanan saiki.

Sajrone acara Constance Hotel & Resorts lan Anantara Hotels, Resorts & Spa ngidini para peserta ngalami Seychelles amarga nawakake sawetara nginep ing properti kasebut liwat raffles.

Kanggo nambah visibilitas tujuan ing Spanyol, tim Pariwisata Seychelles uga bakal rawuh ing roadshow liyane ing 5 Mei 2022, kanthi kolaborasi karo Constance Hotels, Anantara, Turkish Airlines lan Icarion Tour Operator.

Seychelles wis nliti syarat-syarat mlebu supaya lelungan bisa bebas stres, lan tetep njaga keamanan pengunjung.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...