Kabar Kawat

Uji Coba Klinis Anyar kanggo Gastrostomi Pediatrik

ditulis dening editor

CoapTech, Inc, perusahaan piranti medis sing fokus kanggo ngirim solusi transformatif kanggo operasi minimal-invasif, ngumumake dina iki wis nampa persetujuan Pengecualian Piranti Investigasi (IDE) saka Food and Drug Administration (FDA) kanggo miwiti uji klinis kanggo PUMA- G Peds System, piranti sing dirancang kanggo nyedhiyakake cara sing luwih aman lan efisien kanggo nyelehake tabung pakan ing bocah-bocah.   

Sistem PUMA™ minangka kategori anyar piranti invasif minimal, mbisakake prosedur ultrasonik ing organ kothong awak sing sadurunge ora bisa utawa ora aman. Sistem PUMA-G Peds dikembangake kanggo ngidini penempatan tabung gastrostomi adhedhasar ultrasonik ing pasien pediatrik minangka alternatif kanggo prosedur bedah endoskopik, fluoroscopic lan mbukak tradisional. Prosedur endoskopi ora bisa "ndeleng liwat" jaringan sing bisa nyebabake karusakan organ lan komplikasi liyane ana hubungane karo ukuran endoskop sing gedhe kanggo bocah cilik. Prosedur fluoroskopik mbutuhake panggunaan radiasi ionisasi sing nyebabake risiko kanker ing mangsa ngarep kanggo bocah cilik. Sistem PUMA-G Peds nggunakake ultrasonik kanggo nggambarake jaringan lan organ ing wektu nyata tanpa radiasi ionisasi.

"We are remen sing FDA wis diwenehi IDE iki, ngijini kita kanggo miwiti sinau karo situs partner kelas donya kita. Persetujuan kasebut minangka bukti karya preclinical sing kuat lan potensial Sistem PUMA-G Peds kanggo menehi pengaruh banget marang perawatan pediatrik, "ujare Jack Kent, Kepala Pejabat Komersial ing CoapTech. Uji coba non-inferioritas multisenter kanthi klompok kontrol retrospektif sing cocog minangka bagean saka hibah NIH SBIR lan bakal miwiti ndhaptar pasien ing musim semi iki ing Rumah Sakit Anak Philadelphia, Pusat Kesehatan Nasional Anak, lan Rumah Sakit Columbia NewYork-Presbyterian.

CoapTech spun metu saka Universitas Maryland, Baltimore (UMB) ing ngendi teknologi kasebut dikembangake. Lengan transfer teknologi UMB, UM Ventures, Baltimore, uga nyedhiyakake investasi langsung ing perusahaan kasebut.

"Iki minangka tonggak penting ing upaya CoapTech kanggo nggawa menyang pasar versi pediatrik saka teknologi platform PUMA-G sing inovatif," ujare Phil Robilotto, Wakil Presiden Associate kanggo Kantor Transfer Teknologi ing UMB, lan Direktur UM Ventures, Baltimore. "Kita ngarepake uji klinis sing ditindakake lan ndeleng apa sing bakal ditindakake CoapTech."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...