Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Argentina aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Pitakonan Italia News wong Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Wawancara Eksklusif: Aerolineas Argentinas lan ing ITA Italia

LR - Claudio Neri, Aerolineas; Ricardo Sosa, INPROTUR; Fabian Lombardo, Aerolineas - gambar duweni M.Masciullo

eTurboNews ketemu karo Chief Commercial Officer (CCO) maskapai Aerolineas Argentinas, Fabian Lombardo, lan Sekretaris Eksekutif Institut Promosi Pariwisata Nasional Argentina (INPROTUR) Ricardo Sosa kanggo ngrembug kampanye peluncuran maskapai kasebut.

Tema nyopir kampanye yaiku "Ahora es el momento" - Saiki wektune.

Punika wawancara:

eTN: Kanthi diterusake maneh penerbangan Aerolineas wiwit Juni 2022, bakal ana kasedhiyan kursi. Sepira sampeyan ngarepake bakal nambah pariwisata menyang Argentina?

Fabian Lombardo: Frekuensi kasebut kalebu 3 penerbangan mingguan dening Aerolineas lan ITA kanthi 5 penerbangan. Bakal ana kira-kira 2,000 kursi sing kasedhiya seminggu saka Italia menyang Argentina lan mulane, kita ngarepake kenaikan pariwisata sing akeh.

Kita ngenteni statistik panjaluk kanggo ndeleng manawa aliran bakal luwih gedhe saka Italia menyang Argentina utawa saka Argentina menyang Italia, nanging kita yakin manawa faktor beban bakal udakara 80%, utamane turis.

eTN: Apa sampeyan wis ngrancang tarif khusus kanggo nyengkuyung mangkat lan nggampangake panjaluk?

Lombardo: Saben-saben kita mbukak rute, kita nyedhiyani tarif diskon kanggo ngrangsang dikarepake. Konsesi kasebut uga ditindakake dening ITA.

eTN: Strategi apa sing sampeyan tindakake ing Italia kanggo ngrangsang klompok turis anyar utawa kanggo lelungan bisnis? Apa sampeyan duwe rencana pemasaran - papan pariwisata Argentina lan maskapai?

Ricardo Sosa: Ing sadurunge-pandemi wektu, Italia ngirim udakara 120,000 turis menyang Argentina saben taun lan ana ing antarane 3 negara Eropa sing paling dhuwur. Nganti 10 November 2021, luwih saka 30,000 turis Italia teka ing Argentina. Ing wektu iku, kita ora duwe penerbangan langsung, nalika saiki kita duwe 3 saka Aerolineas lan 5 saka ITA; iki multiplies nomer kursi kasedhiya.

Tujuan kita yaiku kanggo mulihake pra-nomer pandemi sanalika bisa. Muga-muga pemulihan iki bisa ditindakake ing taun iki.

eTN: Apa sampeyan duwe rencana pemasaran kanggo nampilake tujuan menyang perdagangan lelungan?

Sosa: Kehadiran kita tetep ing sisih lor Italia lan Roma ing ngendi kita bakal nampilake layanan udara anyar. Kita uga bakal ana ing pers lan presentasi menyang operator tur. Delegasi saka wilayah Argentina bakal nganakake rapat karo operator ing Italia kanggo nampilake tujuane. Ing ngisor iki ana 6 operator pariwisata Argentina sing bakal ketemu operator Italia ing Roma.

Kita duwe jadwal nyenyet sing uga konsulat Argentina lan kedutaan ing Italia bakal kolaborasi kanggo nyedhiyani informasi kanggo turis Italia potensial.

eTN: Apa inisiatif liyane sing wis sampeyan rencanakake kanggo ngrangsang turis Italia teka ing Argentina. Apa sampeyan duwe rencana promosi, contone Pariwisata Argentina lan Aerolineas?

Sosa: Ya, kita nggarap operasi promosi gabungan dening Aerolineas lan INPROTUR.

Ing sasi, kita bakal sijine ing Panggonan sistem kertu digital sing bakal menehi adoh. Saben wong Italia sing tuku tiket Aerolineas nalika tekan ing Argentina bakal entuk kertu digital INPROTUR sing diisi karo jumlah dolar kanggo mbuwang ing Argentina kanthi pengalaman gastronomi. Jumlah ing kertu kisaran saka $10 kanggo $100. Kertu bakal redeemable ing restoran tartamtu kanggo nedha bengi, wengi tango, etc.

eTN: Lan layanan ing Papan?

Iku super! Malah dhaharan minangka pratinjau masakan Argentina sing apik kanggo dirasakake ing negara kasebut sadurunge ndharat.

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

Share to...