24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Travel News Oman Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Oman Air lan Teluk Air mlebu perjanjian codeshare anyar

oman
oman
ditulis dening editor

Oman Air, maskapai nasional Kesultanan Oman, bubar ngluncurake perjanjian codeshare anyar karo Teluk Air, kerajaan maskapai nasional Bahrain, sing ndeleng frekuensi gabungan maskapai antara Bahrain lan Muscat ing enem penerbangan saben dinane, ujare sawijining pernyataan Jumat. .

Kesepakatan kasebut bakal nyedhiyakake pilihan panyambungan penerbangan sing ditingkatake menyang macem-macem tujuan ing jaringan loro operator. Kesepakatan kasebut ngidini para penumpang bisa nyambung liwat rong maskapai kasebut menyang tujuan sing beda, kanthi Oman Air saiki lagi udakara 55 tujuan, lan Teluk Air nglayani 42 kutha ing telung bawana.

Abdulrahman Al Busaidy, Wakil CEO lan Chief Officer Komersial, Oman Air komentar: "Oman Air seneng banget karo perjanjian codeshare karo Teluk Air, sing dadi mitra strategis lan penting kanggo Oman Air. Liwat codeshare iki, Oman Air nawakake tamu gabungan frekuensi gabungan enem penerbangan saben dina. Bandara Internasional Muscat sing anyar uga bakal dibukak mengko, sing bakal menehi tamu ing Bahrain kesempatan sing apik kanggo nyambung menyang jaringan global liwat fasilitas kelas dunia. Para tamu uga bisa entuk manfaat saka macem-macem tujuan sing ana gandhengane karo codeshare iki dening loro maskapai, menehi pilihan, penak, lan pengalaman lelungan sing luwih apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.