24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ekuador Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Royal Palm Hotel Galapagos nunjuk General Manager anyar

0a1a1a-12
0a1a1a-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Royal Palm Hotel, Galapagos ngumumake janjian dadi General Manager anyar, sing gabung karo hotel ing wulan iki. eTN ngubungi Royal Palm Hotel Galapagos kanggo ngidini kita mbusak paywall kanggo rilis pers kasebut. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamaca supaya nambah paywall

Print Friendly, PDF & Email

Royal Palm Hotel, Galapagos ngumumake janjian dadi General Manager anyar, sing gabung karo hotel ing wulan iki.

Warga Ekuador asli sing duwe pengalaman 20 taun ing Eceran, Penjualan, Pemasaran, Perhotelan lan Pariwisata, Pak Diego Andrade Murtinho gabung karo Royal Palm Hotel saka jabatane minangka Direktur Penjualan Nasional Hotel Oro Verde, klompok panyedhiya layanan penginapan ing Ekuador kanthi luwih saka 600 kamar ing 4 kutha ing daratan Ekuador.

"Pak Andrade bakal ngawasi hotel butik highland lan Villa Escalesia eksklusif, sing dikelola dening tim Royal Palm; nggawa ide anyar, akeh energi lan pangowahan dinamis ing tim ing properti eksklusif kita. Pengalaman komersial dheweke, kontak ing sektor pariwisata-tur hiburan Ekuador lan strategi operasional sing jelas, bakal njamin tujuan lan pertumbuhan bisnis ing Palm Royal ing mangsa ngarep, "ujare Sir John Madejski, pemilik hotel kasebut.

"Aku seneng banget karo kesempatan sing bakal teka; iki minangka salah sawijining tujuan paling unik ing donya kanthi kaendahan alam sing ora ana tandhingane! ” ujare Pak Andrade; "Aku duwe tim sing apik ing hotel iki lan bareng-bareng, kita bakal nyoba njupuk pengalaman tamu menyang level anyar."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov