Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis LGBTQ Namibia Breaking News wong Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Penyelamat Global: Urip Turis Dislametake sawise Ngidhasi Bakteri Udara Misterius ing Namibia          

Globalrescue
Globalrescue
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Scott Garrett ora lunga maneh saka negara kasebut Penyelamat Global kertu anggota ing dhompet. Crita Garrett sing luar biasa babagan penyakit sing ngancam nyawa ing safari ing Namibia minangka bukti kenapa keluargane nganggep begja duwe Global Rescue.

Garrett minangka presiden Garrett Trucking ing Houston, Texas. Wong sing sibuk, Garrett nemokake wektu kanggo plancongan petualangan karo garwane. Perjalanan kasebut diwiwiti saka Houston menyang Dubai, Johannesburg lan banjur Namibia.

Rong dina preinan, Garrett nyedhot bakteri udara sing misterius. Napas dadi angel, batuk asring lan wiwit ngalami kesel nalika garwane karo garwane.

Garrett kelingan marang garwane, "Iki ora masalah akeh. Aku bakal mari. ” Ora suwe nganti dheweke sadhar yen dheweke salah.

Nalika Garrett cepet-cepet ngilangi kahanan kasebut, garwane Tanya ora bakal gelem, amarga gejala Scott sing serius. Ginjel wis gagal lan sawetara organ liyane wis wiwit mati.

Untunge, Scott lan Tanya tekan rumah sakit ing wektu sing tepat kanggo ngatasi infeksi bakteri sing ditandhang Scott.

Jarak saka omah sing digabung karo penyakit sing bisa ngancam nyawa bisa nyebabake perasaan sing medeni. Iki minangka perasaan sing diterangake Tanya sadurunge ngubungi Global Rescue.

"Nalika Global Rescue bareng karo aku," ujare Tanya, "aku duwe mitra pangerten kanggo mbantu aku ngrampungake. Aku ora dhewekan. Aku ora mung bakal ilang ing kekacoan kasebut. Aku ora wedi maneh. ”

Thanks kanggo njupuk keputusan cepet Tanya lan anggota Penyelamat Global Garrett, dheweke bisa ngakses perawatan sing cocog kanggo kondisi Scott sing saya parah. Global Rescue nuntun Garrett menyang fasilitas paling cedhak sing paling cedhak kanggo ngrampungake masalah medis sing ngancam nyawa lan personel sing dikepengini kanggo mbantu Tanya kanggo ngawasi perawatan bojone.

Malah para turis internasional sing paling ati-ati bisa nemokake kahanan sing ngancam nyawa. Didhisiki ing taun 2004, Global Rescue luwih apik tinimbang asuransi lelungan. Beda karo asuransi perjalanan, anggota Global Rescue ora prelu melu repot karo tuntutan asuransi. Minangka pimpinan global nanggepi krisis, evakuasi darurat lan nylametake lapangan, Global Rescue nanggapi kanthi cepet nalika anggota mbutuhake tumindak cepet.

Kanthi tim tim medis lan keamanan sing misuwur sing diselehake ing saindenging jagad, kalebu para veteran operasi khusus militer sing berpengalaman, Global Rescue nyedhiyakake katentreman kanthi rega sing bisa ditindakake. Anggota Global Rescue duwe rencana cadangan supaya ora kuwatir nalika lelungan.

eTurboNews wis nglaporake babagan Boots ing Lemah lan Gagal siyap, Siapke Gagal.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.