24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Pariwisata domestik Inggris nyetel musim panas sing gedhe

Pariwisata domestik Inggris nyetel musim panas sing gedhe
Pariwisata domestik Inggris nyetel musim panas sing gedhe
ditulis dening Harry Johnson

Sawise pirang-pirang wulan suwene, kunci musim salju sing sengsara, akeh wong sing bakal nekat uwal, lan papan panginepan ing omah bakal mrentah maneh taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Panjaluk preinan domestik ing Inggris katon bakal diluncurake
  • Panjaluk domestik bakal ngasilake kanthi luwih cepet tinimbang panjaluk internasional
  • Jajak pendapat paling anyar ngumumake manawa 43% responden bakal nimbang nindakake plancongan domestik sajrone 12 wulan sabanjure

Kanthi plancong ragu-ragu karo plancongan internasional, panjaluk preinan domestik ing Inggris bakal diluncurake. Peta dalan kanggo nyuda lockdown maju kanthi cepet lan UKoperator domestik adhedhasar Dhasar bakal entuk bathi.

Sawise pirang-pirang wulan suwene, kunci musim salju sing sengsara, akeh wong sing bakal nekat uwal, lan papan panginepan ing omah bakal mrentah maneh taun iki.

Operator domestik bakal ditemtokake musim panas sing gedhe amarga panjaluk domestik bakal bali kanthi laju luwih cepet tinimbang permintaan internasional. Prakiraan industri paling anyar nuduhake manawa permintaan domestik bakal terus munggah ing taun 2021, kanthi kunjungan mung mudhun 17% ing level 2019 - dibandhingake karo lelungan metu, sing diprakirake bakal mudhun 47.7% ing taun 2019. omah, lan akeh pengalaman sing ditawakake ing saindenging Inggris, bakal menehi kontribusi kanggo rebound ing lelungan domestik taun iki, kanthi entuk posisi finansial saka akeh perusahaan pariwisata sing ana ing Inggris.

Jajak pendapat paling anyar ngumumake manawa 43% responden bakal nimbang nindakake plancongan domestik sajrone 12 wulan sabanjure, luwih dhuwur tinimbang 30% sing ora nganggep lelungan babar pisan.

Minangka asil konsumen sing ora gelem lelungan internasional, sawetara operator lan agen internasional wis nyepetake utawa mandhegake kapasitas sade kanthi cepet. On the Beach wis suwe anggone didol saka 30 Juni nganti 31 Agustus, kanthi nyebutake manawa kahanan durung mesthi banget. Awal taun iki, TUI uga narik sawetara kapasitas sing diarepake, nyuda operasi 2021 saka 80% dadi 75% level 2019, maneh amarga level durung mesthi akeh.

Kanthi operator nggawe taruhan nalika musim panas sing akeh dikarepake domestik lan lelungan internasional kaya-kaya durung mesthi kanggo taun iki, preinan domestik bakal dadi pariwisata ing Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.