Breaking Jamaica News Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Jamaika entuk bathi saka fasilitas utang $ 70 yuta

Pilih basa sampeyan
Karyawan Objek Wisata Turis ing Jamaika Matur nuwun wis mbalik makarya
Pariwisata JJamaica

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett ngumumake manawa Dana Peningkatan Pariwisata (TEF) wis nandatangani Memorandum Understanding karo Jamaika National Small Loans Ltd (JNSBL) kanggo nggawe $ 70 yuta bisa diakses para operator ing sub sektor transportasi darat pariwisata, sing kena pengaruh negatif dening pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Jamaika ngumumake rencana pungkasan kanggo inisiatif bantuan negara paling anyar kanggo para turis.
  2. Pinjaman bakal bisa diakses ing Cabang JN wiwit tanggal 1 Juli 2021.
  3. Tingkat suku bunga kanggo utang kasebut bakal ditawakake nol persen, ora ana biaya pangolahan, lan moratorium kepala sekolah 8 wulan.

Menteri Bartlett ngumumake pengumuman kasebut nalika menehi update babagan pemulihan sektor pariwisata ing Parlemen wingi (29 Juni).

"Aku seneng ngumumake manawa kita wis ngrampungake rencana kanggo inisiatif bantuan paling anyar kanggo para turis. Dana Peningkatan Pariwisata (TEF) nggawe injeksi J $ 70 yuta kanggo dhukungan operator transportasi darat pariwisata sing nandhang sangsara parah amarga kerusakan pandemi COVID-19 lan penurunan pariwisata ing taun kepungkur, "Menteri Bartlett ditulis

"Utangan kasebut, bisa diakses ing Cabang JN wiwit tanggal 1 Juli 2021, lan bakal ditawakake kanthi suku bunga nol persen; kanthi moratorium 8 wulan tumrap kepala sekolah lan wektu mbayar maneh maksimal telung taun, tanpa dikenani biaya proses, ”ujare Menteri Bartlett. 

Fasilitas silihan kasebut pisanan diumumake dening Menteri Bartlett sajrone presentasi nutup debat Sektoral ing Parlemen tanggal 15 Juni. Sajrone presentasi kasebut, Pak Bartlett nggambarake intervensi TEF minangka "Pinjaman Pembersihan Default." 

Dheweke nerangake manawa bisa diakses saka JNSBL lan bakal ngidini para sing nyilih nampa cicilan saben wulan maksimal J $ 1 yuta nganti 12 wulan. 

Menteri Bartlett uga negesake manawa: "Disepakati manawa utangan kasebut ora bakal dijamin, amarga tantangan sajrone menehi jaminan utang bakal nyegah sawetara operator ngakses fasilitas kasebut, utamane sing paling mbutuhake pitulung kasebut supaya tetep lestari . " 

Kanthi kolaborasi karo JNSBL, proses aplikasi digawe gampang, lan kanggo nggampangake luwih akeh pelamar, TEF wis ngamanake layanan akuntan bersertifikat kanggo mbantu para pelamar nyiyapake Laporan Arus Kas sing dibutuhake minangka bagean saka aplikasi kasebut.

Menteri Bartlett negesake manawa akuntan wis nggampangake luwih saka 40 pembalap wiwit Setu, 26 Juni 2021, karo wong liya sing saiki dibantu.  

Pengenalan fasilitas utang nderek panjaluk dening anggota sub sektor transportasi kanggo njaluk bantuan. 

Ing forum virtual pungkasan sing dianakake dening Network Linkages Network (TLN), babagan pariwisata sing mengaruhi sektor liyane, Presiden Koperasi Jamaika Automobile and Limousine Tours (JCAL), Brian Thelwell, negesake pentinge transportasi darat menyang pariwisata lan njaluk dhukungan finansial kanggo operator kanggo nyiapake pemulihan industri. Dheweke njaluk tulung marang bank, supaya luwih luwes karo sing duwe utangan.

"Fasilitas pinjaman COVID-19 bakal kasedhiya kanggo anggota panyedhiya transportasi darat JUTA, JCAL lan MAXI sing kudu memenuhi kriteria eligibility," ujare Pak Bartlett.

Luwih saka 5,000 operator transportasi ing sektor pariwisata wis kena pengaruh negatif dening penguncian paksa sektor pariwisata taun kepungkur, amarga pandemi kasebut.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.