SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Mauritius News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Mauritius mungkasi karantina kanggo turis sing nganggo vaksin sing wis disetujoni

Mauritius mungkasi karantina kanggo turis sing nggunakake salah siji saka wolu vaksin COVID-19 sing disetujoni
Mauritius mungkasi karantina kanggo turis sing nggunakake salah siji saka wolu vaksin COVID-19 sing disetujoni
ditulis dening Harry Johnson

Pandemi iki nyebabake kacilakan ekonomi gedhe ing negara kasebut. Sajrone taun finansial pungkasan, PDB mudhun 15%. Saben tugas kaping papat ing Mauritius ana gandhengane karo pariwisata, lan bagean saka PDB nganti 24%.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mauritius rampung nutup wates kanggo turis asing nalika wiwitan pandemi ing Maret 2020.
  • Mauritius mbukak maneh tapel watese ing tanggal 15 Juli 2021, nanging kabeh wong asing sing teka kudu duwe karantina 14 dina.
  • Sputnik V buatan Rusia minangka salah siji saka wolung vaksin nglawan coronavirus sing disetujoni ing pulau kasebut.

Otoritas Mauritius ngumumake yen diwiwiti tanggal 1 Oktober, kabeh larangan gerakan turis sing diinokulasi salah siji saka wolung vaksin nglawan virus corona sing disetujoni ing pulau kasebut wis dicabut.

Wates saka Mauritius rampung ditutup kanggo turis asing kanthi wiwitan pandemi ing Maret 2020. Dheweke dibukak maneh tanggal 15 Juli 2021 nanging, wong sing teka anyar kudu ngalami karantina 14 dina. Saiki, kahanan tetep para turis asing sing diinokulasi karo vaksin sing disetujoni dening aparat lokal wis santai.

Miturut perwakilan Kedutaan Besar Rusia ing Mauritius, Sputnik V buatan Rusia kalebu wolung vaksin COVID-19 sing disetujoni ing pulau kasebut.

Turis Rusia inokulasi karo Sputnik V tekan ing Mauritius ora prelu ngawasi karantina wiwit dina iki lan bisa bebas pindhah babagan wilayah negara pulau iki, ujare diplomat kasebut.

"Sadurunge, dheweke kudu nggunakake karantina rong minggu ing papan hotel," ujare, lan nambahake manawa samubarang penerbangan langsung antarane Mauritius lan kutha-kutha Rusia bakal dilanjutake ing wektu sing cedhak.

Gaweyan Rusia Sputnik V vaksin digunakake ing Mauritius. Kumpulan pertama teka ing negara kasebut tanggal 30 Juni. Wiwit tanggal 12 Juli, Sputnik V wis digunakake ing perjalanan vaksinasi nasional Mauritius bebarengan karo tembakan liyane.

Mauritius minangka salah sawijining pimpinan ing Afrika babagan jumlah wong sing diinokulasi virus corona. Udakara 1.63 yuta dosis nembak nglawan COVID-19 wis digunakake ing pulau kasebut, 788,000 wong utawa 62.2% populasi wis ngrampungake kursus vaksinasi lengkap.

Pandemi iki nyebabake kacilakan ekonomi gedhe ing negara kasebut. Sajrone taun finansial pungkasan, PDB mudhun 15%. Saben tugas kaping papat ing Mauritius ana gandhengane karo pariwisata, lan bagean saka PDB nganti 24%. Pamrentah negara kasebut ngupayakake narik sekitar 650,000 turis menyang Mauritius sajrone 12 wulan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar