Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Lelungan menyang AS? Langkah-langkah tapel wates COVID tetep ditindakake nalika bali menyang Kanada

Lelungan menyang AS? Langkah-langkah tapel wates COVID tetep ditindakake nalika para wisatawan bali menyang Kanada.
Lelungan menyang AS? Langkah-langkah tapel wates COVID tetep ditindakake nalika para wisatawan bali menyang Kanada.
ditulis dening Harry Johnson

Warga Kanada bisa mriksa provinsi utawa wilayah asale babagan njupuk bukti vaksinasi COVID-19 kanggo nggampangake bali menyang Kanada.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pelancong kudu mriksa manawa dheweke layak mlebu Kanada lan nyukupi kabeh syarat mlebu sadurunge menyang tapel wates.
  • Pelancong sing wis divaksinasi kanthi lengkap sing layak mlebu ing Kanada terus tundhuk tes acak wajib nalika rawuh.
  • Tes antigen, asring diarani "tes cepet", ora ditampa.

Ing tanggal 8 Nopember 2021, Amerika Serikat bakal miwiti ngidini wong sing wis divaksinasi lengkap saka Kanada mlebu ing Amerika Serikat ing darat lan titik mlebu feri kanggo alasan discretionary (ora penting), kayata pariwisata.

Badan Layanan Border Kanada pengin ngelingake lelungan manawa langkah-langkah tapel wates tetep ditindakake kanggo wong sing lelungan mlebu utawa bali menyang Kanada lan kudu ngerti lan ngerti kewajibane nalika nggawe rencana lelungan.

Pelancong kudu mriksa manawa dheweke layak mlebu Canada lan nyukupi kabeh syarat mlebu sadurunge menyang tapel wates. Warga Kanada bisa mriksa provinsi utawa wilayah asale babagan njupuk bukti vaksinasi COVID-19 kanggo nggampangake bali menyang Kanada.

Pelancong sing wis divaksinasi kanthi lengkap sing teka ing Kanada kudu ngrampungake tes COVID-19 molekul pra-kedatangan lan ngirim informasi wajib kalebu bukti vaksinasi digital ing basa Inggris utawa Prancis nggunakake gratis. Tekan CAN (Aplikasi utawa situs web) sajrone 72 jam sadurunge mlebu Canada. Tes antigen, asring diarani "tes cepet", ora ditampa. Pelancong sing wis divaksinasi kanthi lengkap sing layak mlebu ing Kanada terus tundhuk tes acak wajib nalika rawuh.

Kanggo lelungan sing cendhak, kurang saka 72 jam, warga Kanada, wong sing kadhaptar miturut Undhang-undhang India, warga permanen lan wong sing dilindhungi sing lelungan menyang Amerika Serikat diidini njupuk tes molekuler sadurunge teka sadurunge ninggalake Kanada. Yen tes kasebut umure luwih saka 72 jam nalika mlebu maneh ing Kanada, dheweke kudu entuk tes molekuler pra-teka anyar ing Amerika Serikat.

Pelancong sing ora divaksinasi utawa divaksinasi sebagian sing layak mlebu Canada kudu terus ngetutake pra-kedatangan, tekane lan syarat pengujian COVID-8 molekuler Dina-19, lan karantina suwene 14 dina.

Pelancong bisa uga ngalami telat ing plabuhan mlebu amarga langkah-langkah kesehatan umum amarga CBSA ora bakal kompromi kesehatan lan safety wong Kanada amarga wektu ngenteni wates. CBSA matur nuwun kanggo lelungan kanggo kolaborasi lan sabar.

Kabeh pitakonan babagan entri lan syarat kesehatan AS, kudu diarahake menyang Bea Cukai lan Perlindhungan Border AS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar