Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandals Royal Caribbean Resort duwe masalah sing pengin sampeyan ngerteni

Pilih basa sampeyan
Sandals Royal Caribbean Resort duwe masalah sing kudu sampeyan ngerteni
sandal
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nggolek resort paling apik ing Jamaika? Sandal Royal Caribbean Resort lan Pulo Pribadi ing Montego Bay Jamaika duwe masalah sing sampeyan pengin ngerti. Ya, resort lan lapangan ing sacedhake properti kasebut apik banget, nanging resort pantai liyane ing Jamaika uga akeh rum.

Hotel resor Jamaika saingan karo Sandal babagan sing nyedhiyakake kegiatan pantai sing paling apik, musik, panganan, utawa fasilitas reggae sing paling apik. Nanging, iki dudu kuwatir banget kanggo sing duwe Sandal. Ora ana pitakonan manawa Sandal wis mapan ing posisi sing jelas ing kene.

Masalahe yaiku ana akeh pahlawan pariwisata sing makarya kanggo Sandal, mula para tamu tetep ngirim jeneng saben dinane: Cion in Club Sandals; Andre & Akine, butler ing Sandals Royal Caribbean Resort lan Pulo Swasta; Trudi ing kantor Kasetyan; Apa bartender ing kolam renang utama - mula akeh pahlawan pariwisata menehi industri Sandal ing resor cilik ing Jamaika.

miturut SaferTourism.com ahli Dr. Peter Tarlow, malah ana pahlawan pariwisata sing makarya ing Sandal. Dheweke nggawe manawa Sandal tetep dadi salah sawijining klompok resor sing paling aman ing ndonya. Dheweke ujar: "Sandal minangka conto banget 'vjaminan isitor, ' tegese nyedhiyakake lingkungan sing aman lan aman kanggo para pengunjung lan wong-wong sing kerja ing industri pengunjung.

Ya, fasilitas resor, panganan, lan pantai apik banget, nanging sing ndadekake Sandal Resorts dadi pilihan sing luwih apik kanggo milih plancongan impen yaiku wong sing ngeling-eling impen liburan. Karyawan sandal kanthi ati kaya Nigy lan Nicole, Andre, Akine, Sherry Ann lan Dwayne, lan uga Trudy lan Dre - yaiku butler profesional ing Sandals Royal Caribbean Resort, lan dheweke menehi semangat ing hotel resort iki.

Layanan kanthi ati minangka filsafat sing mudhun saka para pendiri Sandal. Gordon "Butch" Stewart minangka Pendhiri Jamaika lan Ketua Resor Sandal lan Resor Pantai. Adam Stewart, putrane, lair ing resor lan saiki dadi Wakil Ketua perusahaan resor sing ana ing Karibia Sandals Resorts International.

Sawetara kesaksian anyar sing ditampa saka para tamu ngonfirmasi resor sing para pahlawan menehi semangat pariwisata:

  • Wiwit pisanan teka ing Sandal Royal Caribbean (utawa resor kabeh kalebu) ing wulan Februari 2017, kita nganggep lokasi pilihan liburan iki. Wiwit lelungan asli, kita bali menyang SRC kaping pindho lan plancongan kaping papat. Resor kasebut apik, nawakake panganan sing enak, lan kamar sing apik. Sing mbedakake SRC saka kabeh resort liyane, yaiku staf. Saben karyawan saka tukang kebon, pembantu, staf panganan lan manajer resor, minangka klompok sing paling grapyak sing wis dakkenalake. Dheweke nggawe sampeyan rumangsa dadi kulawarga wiwit sampeyan teka. Rasane "mulih" mulane kita nganggep SRC ora adoh saka omah lan bakal terus bali. Sawetara individu sing misuwur ing SRC yaiku: Cion in Club Sandals, Andre & Akine butler, Trudi ing kantor Kasetyan, Dre bartender ing kolam renang utama.
  • Iki minangka sandal kaping 4 lan kita ngelingake maneh kenapa terus bali! Tim pelayan utama kita, Nigy lan Nicole, nindakake tugas sing apik kanggo mesthekake kabeh kebutuhan lan nggawe kita kaget sajrone minggu kanthi tumindak cilik sing nambah pengalaman. Matur nuwun!
  • Kita nindakake riset kanthi cukup sadurunge nggawe plancongan lan milih resort cilik sing tenang iki kanthi sengaja, amarga kita butuh R&R. Kita uga seneng kasedhiyan pulau, amarga nambah elemen liyane sing bisa dirasa sepi. Kita nindakake cabana sedina muput lan apik tenan!
  • Panganan kasebut apik banget kanggo kalebu kabeh. Kita seneng banget karo saben panganan lan ana macem-macem pilihan. Kita uga njupuk sandal saka Montego Bay ing sawijining wengi. Wengi pungkasan kita nginep, aku mangan nedha bengi pribadi ing gazebo ing samodra. Nedha bengi sing paling apik lan pancen ana regane. Iki minangka kemungkinan sing bakal kita lakoni ing saben maju.
  • Ana akeh pengalaman liyane sing tenan nikmati. Kolam renang, spa, welcome nedha bengi ing omah, layanan kamar, pesta pantai (sanajan udan!), Transfer pribadi, klub Mobay, sarapan ing teras saben dina, lan pungkasane, masarakat! Pesenan lelungan karo "G" sadurunge kita budhal kanggo nglindhungi sandal Sandal kanthi maju. Emerald Bay sabanjure !!!
  • Kita nginep ing Butler Elite Suite nalika ngrayakake ulang tahun tonggak sejarah karo kanca-kanca. Layanan Butler fantastis (Sherry Ann lan Dwayne) pancen perhatian. Kita duwe kursi sing disimpen ing pantai saben esuk kanthi adhem banyu lan bir sing ngenteni. Dheweke ora mung kasedhiya kanggo apa-apa sing dibutuhake, nanging uga bakal kaget nalika mriksa saben dina kanthi cepet lan nggawa makan siang lan omben-omben nalika isih ana ing pantai.
  • Kita duwe santai paling santai ing Resor Sandals RC. Staff kasebut kanthi ati-ati lan kewajiban. Ora ana sing ora bisa ditindakake lan sing paling nyenengake yaiku hiburan omah sing saben sore digawe.

Yen sampeyan nyimpulake, resor iki uga duwe masalah liyane… Apik banget, lara banget yen lunga, ”ujare Ralf saka Glendora, California.

Liyane babagan Sandal lan Pantai: www.beaches.com 

Liyane babagan Sandal ing eTN: Klik kene

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.