24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hong Kong News Rilis pers Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Grup Penyewaan Pesawat Udara China nampa Dreamliner Boeing 787 sing pertama

Grup Penyewaan Pesawat Udara China nampa jet Dreamliner Boeing 787 sing pertama
Grup Penyewaan Pesawat Udara China nampa jet Dreamliner Boeing 787 sing pertama
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Grup Penyewaan Pesawat Udara China (CALC) ngumumake manawa wis sukses entuk pesawat pertama saka rong jet penumpang Boeing 787 Dreamliner sing langsung dituku saka Perusahaan Boeing.

Rawuhipun ing Boeing 787 Dreamliner jet penumpang minangka tonggak sejarah ing sejarah CALC, amarga dadi pesawat awak amba pertama Grup ing buku pesenan. Kaloro pesawat kasebut sukses dikirim menyang maskapai ing Asia ing Desember 2019 lan Januari 2020.

Kanthi teknologi canggih lan canggih, Boeing 787 Dreamliner nggawe kesempatan apik kanggo maskapai kanggo nawakake pengalaman lelungan udara sing luwih apik kanggo para penumpang. Iki nduweni efisiensi bahan bakar sing ora ana tandhingane lan fleksibilitas kisaran sing ngidini operator bisa mbukak rute anyar kanthi nguntungake, uga ngoptimalake kinerja armada lan jaringan.

Mike Poon, Direktur Eksekutif lan CEO CALC Group, ujar, "Buku pesenan sing kuat minangka kekuwatan utama pertumbuhan bisnis CALC sing berkelanjutan. CALC njaga hubungan sing kuat karo OEM kanthi nggawe urutan sing tetep lan konsisten. Tuku langsung Boeing 787 Dreamliner sing kapisan ora mung mbuktekake kapabilitas CALC sing penting kanggo ngoptimalake portofolio armada sing beda-beda, nanging uga nambah kemampuan manajemen aset CALC kanggo ngatasi siklus urip pesawat jembar, ngasah solusi rantai lan armada CALC nganyari kemampuan.

CALC minangka salah sawijining 10 wong sing nyuda pesawat paling dhuwur ing donya babagan jumlah aset gabungan saka armada lan buku pesenan, miturut ICF International. Pertumbuhan luwih lanjut diarepake ing taun-taun mbesuk, kanthi Grup saiki duwe buku pesenan substansial saka 257 pesawat sing dijadwalake bakal dikirim ing taun 2023.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov