Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Wharf Hotels ngumumake VP Sales lan Marketing anyar

Draft otomatis
Wharf Hotels ngumumake VP Sales lan Marketing anyar
ditulis dening editor

Hotel Dermaga seneng ngumumake janjian Holger Jakobs dadi Wakil Presiden, Sales & Marketing kanggo ngawasi Keramahan ing Hong Kong divisi komersial perusahaan manajemen. Ing peran anyar dheweke, Holger bakal memimpin lan nyusun strategi penjualan lan pemasaran klompok kanggo nggedhekake bathi kanthi global ing Global Sales, Branding & Komunikasi, Kemitraan & Kasetyan, Pemasaran Digital lan Manajemen & Distribusi Revenue.

Pendhidhikan ing Jerman lan lulusan Master saka Universitas Paderborn, Holger terus nggawe karir sing apik banget karo merek mewah kalebu peran perusahaan lan properti karo St Regis, Starwood Hotels and Resorts lan Six Sense ing saindhenging China lan Thailand, nalika tugas internasional melu delegasi, ngembangake hubungan akun perusahaan lan ningkatake pengalaman tamu.

Sadurunge gabung karo Wharf Hotels, Holger nyekel jabatan Wakil Presiden Sales & Marketing Asia suwene limang taun ing Mövenpick Hotel & Resorts, adhedhasar ing Bangkok, Thailand. Sajrone periode pertumbuhan perusahaan sing dhuwur, dheweke nggawe budaya adol sing apik lan ngawasi fungsi penjualan lan pemasaran klompok kasebut kanggo portofolio sing ana lan telulas hotel anyar ing saindenging Asia Pasifik.

"Kita seneng nampani Holger minangka tambahan paling anyar kanggo Komite Eksekutif kulawarga Wharf Hotels. Ing lingkungan sing kompetitif saiki, kita yakin manawa Holger bakal dadi pimpinan inspirasi lan berorientasi asil kanggo fungsi penjualan lan pemasaran klompok sing didhukung karo filosofi kepemimpinan budaya kita, Red Ring, supaya bisa urip kanthi kendel lan tetep landhep. Kita ngarepake luwih akeh pangembangan lan pangembangan kanggo merek karo Holger kanthi pucuk penjualan lan pemasaran, "ujare Dr Jennifer Cronin, Presiden Wharf Hotels.

"Aku ngarep-arep bisa kolaborasi karo timku sing anyar lan nggawa dheweke menyang pola pikir sing ganti game nalika navigasi Hotel Niccolo lan Marco Polo kanggo entuk tolok ukur sing kuat kanggo industri lan ngganggu norma industri. Aku yakin aku bakal bisa ningkatake merek kanthi luwih sukses lan nduwe wawasan Wharf Hotels kanggo nyipta tamu lan pemangku kepentingan, ”ujare Holger nalika nampa peran anyar kasebut.

Nalika luang, Holger seneng mlayu esuk, lan nunggang Triumph Bonneville T 100 ing akhir minggu. Dheweke uga nyilem skuba sing semangat lan bapak sing setia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.