Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Jamaika Nimbali Strategi Pemulihan COVID-19

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Badan Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, njaluk pangembangan strategi pertumbuhan khusus kanggo negara-negara Persemakmuran supaya bisa pulih saka pengaruh pandemik COVID-19.

Dheweke ngomong sajrone Forum Bisnis Persemakmuran 2022 sing bubar rampung ing Kigali, Rwanda, sing fokus ing Pariwisata lan Lelungan Lestari.

Menteri nyathet yen "pariwisata minangka garis urip negara Persemakmuran sing ana ing wilayah sing paling gumantung ing pariwisata, kalebu Karibia. Dheweke nambahake manawa "rumusan pemulihan ekonomi lan strategi pertumbuhan pasca-COVID-19 kanggo negara-negara persemakmuran bakal dadi gamechanger."

Nanging, Menteri Pariwisata negesake manawa kanggo negara-negara Persemakmuran bakal "mbutuhake supaya dheweke cepet-cepet mikir maneh kerangka kerja kemitraan ekonomi sing wis ana kanthi tujuan nyelarasake maneh karo wates perdagangan internasional sing dikarepake."

Pak Bartlett ujar manawa pamindhahan kasebut bakal "nyumbangake ijol-ijolan ekonomi sing tambah nilai ing antarane negara-negara cilik lan negara-negara Persemakmuran sing luwih gedhe," lan uga nyatakake yen "iki bakal nambah kapasitas intra-regional kanggo ngasilake surplus ekonomi lan nahan luwih akeh entuk manfaat saka pembangunan mikroekonomi." 

Pak Bartlett uga ngajak negara-negara Persemakmuran supaya njupuk langkah-langkah proaktif kanggo ningkatake konvergensi pariwisata lan perdagangan supaya bisa entuk keuntungan ekonomi.

Iki minangka Menteri Bartlett nyatakake keprihatinan manawa sanajan pangembangan pariwisata sajrone pirang-pirang taun, negara-negara Persemakmuran durung entuk hadiah sing nyata.

Dheweke nerangake manawa industri pariwisata duweni potensi kanggo nambah konvergensi ekonomi ing antarane negara-negara Persemakmuran, nanging sanajan "laju fenomena pertumbuhan lan ekspansi pariwisata sajrone pirang-pirang taun, iki ora menehi keuntungan sing cukup kanggo negara-negara persemakmuran."

Dheweke negesake manawa umume negara-negara Persemakmuran ngekspor utamane menyang negara-negara sing ana ing zona geografis langsung, lan nambahake manawa iki "nyegah supaya ora nahan akeh bathi saka industri pariwisata." Iki dheweke duka, nyumbang kanggo tingkat perdagangan pariwisata sing murah kanthi ekonomi sing luwih gedhe.

Pak Bartlett nandheske yen nuwuhake konvergensi ekonomi sing luwih gedhe ing antarane negara-negara Persemakmuran bisa mbantu nyepetake pembangunan ekonomi Persemakmuran, sing sacara kolektif dadi pasar sing cukup gedhe adhedhasar populasi donya. Dheweke uga nyathet yen iki bisa digunakake kanggo ningkatake wutah ing wilayah perdagangan ekspor.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...