Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Ceko Industri Hospitality Rapat (MICE) News Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan

Forum Klub Acara, Fokus Terus, Rauh Rauh!

Gambar duweni Kongres Eropa
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Forum Klub Acara yaiku Papan Temu lan Pasar kanggo Industri Acara sing bakal diluncurake ing wulan Juni 2022. Format forum kasebut nawakake kombinasi unik saka rapat B2B sing wis dijadwalake karo pameran. A baris Fantastic pamicara industri bakal ndhuwur acara sing ngidini mung diundang acara lan Hospitality profesional. Sanajan luwih saka 500 peserta samesthine, acara kasebut bakal kalebu istirahat kopi gabungan, nedha awan lan pesta nedha bengi kanggo kabeh lan ing wektu sing padha, nambah jaringan.

Alain Pallas, Managing Director nyatakake: "Pameran dagang gedhe banget kanggo nggawa akeh wong menyang lantai pameran. Iku mesthi pemandangan sing nggumunake. Ing Forum klub Acara kita ndeleng kekuwatan pameran dagang ing kualitas tinimbang kuantitas. Kita ndeleng ing pilihan peserta, nggawe jadwal pribadi efektif karo rapat-rapat diangkah, katering kualitas dhuwur lan njamin kita nglampahi wektu maksimum bebarengan kanggo nggedhekake asil bisnis kanggo kabeh. Pengalaman peserta sing kuat banget, kanthi tim sing ngrawat kabeh pengaturan peserta, njamin wektu sing winates ing kantor, nggawe wektu maksimal kanggo pamiarso nggawe sambungan lan entuk manfaat maksimal.

Mitra inti Forum Klub Acara yaiku Pusat Kongres Praha, dadi tuan rumah acara kasebut ing papan sing apik banget Praguekastil. AV Media, pemasok AV sing penting ing Republik Ceko lan liyane, bakal ngirim kabeh syarat audio visual. AIM Group ndhukung tim Kongres Eropa kanthi keahlian registrasi PCO, nalika DZK, ngurus kabeh perencanaan transportasi ing acara kasebut. Rapid minangka pemasok resmi stand sing dirancang kanggo pameran dagang. Mitra utama acara kasebut yaiku Biro Konvensi Ceko, bagean saka Pariwisata Ceko.

"Kita seneng banget dadi tuan rumah Forum Klub Acara pertama sing bakal ditindakake ing Praha ing wulan Juni 2022."

"Kita ndeleng iki minangka kesempatan sing apik kanggo menehi tawaran unik saka Republik Ceko, sing kalebu ing antarane tujuan rapat TOP ing saindenging jagad. Forum kasebut nyedhiyakake platform sing sampurna kanggo para panuku lan panyedhiya kanggo ketemu, ijol-ijolan ide lan golek mitra anyar. Sawise wektu sing tantangan sing kita alami, kita percaya yen acara iki bakal duwe peran penting kanggo miwiti maneh industri MICE. Tereza Matejkova, kepala Biro Konvensi Ceko, kasebut.

Kelestarian minangka salah sawijining prioritas utama ing Forum Klub Acara. Tas acara bakal digawe saka bahan akale sing larut ing banyu panas lan ora ana sampah. Kongres Eropa uga wis kerja sama karo 'Zasime Stromy', organisasi sing nandur wit ing wilayah sing paling dibutuhake. Kanggo saben paket kombo sing dituku, Kongres Eropa lan Zasime Stromy bakal nandur wit anyar!

Nalika kasenengan wiwit tuwuh lan registrasi pancen cepet banget, partisipasi isih bisa ditindakake. Supaya bisa booking panggonan kanthi pas wektune, hubungi ing Kongres Eropa tim enggal!

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...