Julia Simpson ngandika ing WTTC Global Summit 2022

Julia Simpson ngandika ing WTTC Global Summit 2022

Print Friendly, PDF & Email

Julia Simpson ngandika ing WTTC Global Summit 2022

Julia Simpson ngandika ing WTTC Global Summit 2022

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.