Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah News Mbangun maneh Keslametan Thailand Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pandhuan sing Dianyari kanggo Visa Thailand utawa Ketik Thailand

Thailand nerusake rezim bebas visa kanggo turis Rusia
Thailand nerusake rezim bebas visa kanggo turis Rusia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rencana ngunjungi Thailand? Ing ngisor iki Kebijakan kanggo para turis manca sing mlebu Kerajaan Thailand wis dianyari wiwit tanggal 1 April 2021

  1. Periode karantina sing dikurangi 10 dina saiki bakal mengaruhi Kerajaan Thailand.
  2. Pelancong sing wis ngrampungake vaksinasi vaksin sing disetujoni ora kurang saka 14 dina sadurunge budhal lan duwe sertifikat vaksinasi diwajibake ngalami karantina 7 dina lan bakal diuji COVID-19 PCR kaping pindho sajrone karantina.
  3. Vaksin sing disetujoni ing Thailand yaiku Pfizer BioNTech, AstraZeneca, Covidshield (Serum Institute of India), Johnson & Johnson, Sinova, Moderna

Otoritas Kesehatan lan imigrasi Thailand negesake manawa wong sing durung nampa vaksin utawa wis nampa vaksin liyane sing ora kasebut ing ndhuwur kayata Sinopharm lan Sputnik V kudu menjalani program karantina 10 dina lan bakal diuji COVID-19 PCR kaping pindho sajrone karantina.

Mung sertifikat vaksin asli utawa sertifikat vaksinasi online sing dicithak kudu diwenehake menyang pihak berwenang ing Bandara Internasional Suvarnabhumi ing Bangkok nalika teka.

Dokumen sing dibutuhake kanggo mlebu ing Kerajaan Thailand

Sertifikat kesehatan Fit-to-Fly / Fit-to-Travel ora dibutuhake maneh, nanging istirahat PCR isih dibutuhake, kanthi validitas 72 jam sadurunge check-in ing counter maskapai.

Certificate of Entry (COE) uga ana ing check-in ing counter maskapai penerbangan lan bisa ditrapake liwat https://coethailand.mfa.go.th/ 5-7 dina sadurunge mangkat.

Kabeh pelancong sing wis rampung vaksinasi disaranake supaya rinci babagan vaksinasi nalika ngirim COE kanggo informasi Kedutaan Besar

Pandhuan sing Dianyari kanggo Visa Thailand utawa Ketik Thailand
3 fase Rencana Pemulihan Pariwisata COVID-19 kanggo Mbukak maneh lelungan menyang Thailand

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Share to...