Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Pelayaran Kuliner Tujuan Pariwisata Eropa Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts Blanja Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Tujuan jarak adoh bali, hotel & pesawat dikarepake kuwat ing Q2

Tujuan jarak adoh bali, hotel & pesawat dikarepake kuwat ing Q2
Tujuan jarak adoh bali, hotel & pesawat dikarepake kuwat ing Q2
ditulis dening Harry Johnson

Q2 2022 Travel Insights Report data sorotan lan tren saka Amerika Utara, Amerika Latin, Asia Pasifik lan EMEA

Asil saka Laporan Wawasan Perjalanan Q2 2022, sing nyorot data lan tren saka Amerika Utara, Amerika Latin, Asia Pasifik lan EMEA, lan menehi wawasan sing bisa ditindakake kanggo merek lan pemasar lelungan, dirilis dina iki.

"Senadyan macem-macem industri lan headwinds ekonomi sajrone Q2, wong isih nemokake cara kanggo lelungan, lan ing akeh kasus, luwih adoh," ujare Jennifer Andre, Wakil Presiden Global, Solusi Media.

"Mundur saka lelungan kulawarga jarak jauh lan internasional, tarif saben dina rata-rata hotel sing luwih dhuwur lan rega tiket rata-rata sing luwih dhuwur ing Q2, mung sawetara indikator positif kanggo apa sing kita ngarepake bakal dadi paruh kapindho sing kuat ing 2022. Laporan paling anyar kita nyedhiyakake data sing penting. lan wawasan kanggo mbantu para pemasar kanthi efektif nggayuh lan melu para wisatawan potensial lan entuk panjaluk lelungan sing tetep. 

Temuan utama saka Laporan Wawasan Wisatawan Q2 2022 kalebu: 

Telusuran Lelungan Terus Mantep 

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sawise mundhake telusuran seprapat 25% ing saindenging jagad antarane Q4 2021 lan Q1 2022 ing situs bermerek Expedia Group, volume telusuran tetep stabil ing Q2, nuduhake minat lan semangat kanggo lelungan. Asia Pasifik (APAC) ngalami pertumbuhan dobel sing kuat antarane Q1 lan Q2 (30%), diikuti Eropa, Timur Tengah, lan Afrika (EMEA) kanthi 10%.  

Volume telusuran global minggu-liwat-minggu fluktuasi ing saindhenging Q2, kanthi keuntungan paling kuat sajrone minggu 6 Juni. Panelusuran minggu-liwat-minggu sacara global mundhak 10% sawise woro-woro tanggal 10 Juni yen AS ora mbutuhake tes COVID-19 maneh. lelungan internasional. 

Telusuri Windows Isih Shorter 

Preian musiman lan kepinginan sing bisa dirasakake kanggo lelungan ing wektu sing cedhak, ditambah karo keprihatinan sing gegandhengan karo ekonomi lan pandemi lan ketidakstabilan regional, nyumbang kanggo wutah ing jendhela panelusuran sing luwih cendhek sajrone Q1. Panggabungan telusuran global ing jendela 0 nganti 90 dina mundhak luwih saka 5% seprapat, kanthi jendhela 61 nganti 90 dina ndeleng kenaikan seprapat paling gedhe ing 15%.     

Ing Q2, mayoritas telusuran domestik global mudhun ing jendela 0 nganti 30 dina, dene bagean telusuran ing jendela 91 nganti 180+ dina suda seprapat. Pengurangan watesan lelungan lan syarat tes sing terus-terusan nyebabake kenaikan seprapat kaping pindho ing telusuran internasional sacara global ing jendela 0 nganti 90 dina, kanthi wutah paling kuat ing jendela 61 nganti 90 dina. Iki nuduhake yen sanajan lelungan wis bali menyang rencana kanggo jangka sing cedhak, dheweke isih nimbang lelungan internasional. Destinasi lan merek lelungan kudu mesthekake lelungan internasional minangka bagean saka campuran penargetan pamirsa, lan nggunakake jendela telusuran lan wawasan tujuan kanggo nambah strategi pemasaran. 

Destinasi Long-Haul Bali 

Kaya ing kuartal sadurunge, kutha-kutha utama lan tujuan pantai ing saindenging jagad tetep populer karo wong sing seneng lelungan ing Q2, nanging London lan Paris duwe pertunjukan sing kuat. Ing ndhuwur 10 dhaptar tujuan sing dipesen ing Q2, London njupuk nomer 3, lan nggawe dhaptar 10 paling apik kanggo tujuan sing dipesen ing kabeh wilayah. London minangka tujuan sing dipesen No. 

Q2 uga nyumurupi paningkatan sing signifikan kanggo penerbangan jarak jauh - penerbangan kanthi durasi 4+ jam - amarga para wisatawan katon luwih adoh. Ana luwih saka 50% kenaikan saben taun ing panjaluk lelungan global kanggo penerbangan jarak jauh. Luwih nggambarake paningkatan penerbangan jarak jauh, Q2 ngasilake luwih saka 100% wutah saka taun-taun ing panjaluk lelungan kanggo penerbangan saka AS menyang Eropa. 

Panjaluk Tetep Kuwat Senadyan Biaya Mundhak 

Q2 nerusake momentum wutah saka Q1, kanthi pesenan penginapan paling dhuwur ing sejarah Expedia Group. Perbandhingan taun sadurunge nuduhake total pesenan reged nganti kaping pindho, amarga panjaluk lelungan saya tambah apik. Panjaluk penginapan tambah seprapat ing Q2, kanthi APAC ndeleng pertumbuhan paling kuat. Kanthi panjaluk sing terus-terusan sacara global, tarif saben dina rata-rata (ADR) ing Q2 mundhak seprapat luwih saka seprapat lan luwih akeh dibandhingake karo Q2 2019, dene tarif pembatalan kamar kanthi global mudhun kaping pindho dibandhingake karo Q2 2019. 

Panjaluk sing kuwat, mundhake biaya bahan bakar, lan paningkatan penerbangan jarak jauh sing dipesen nyebabake kenaikan rega tiket rata-rata global sajrone Q2. Dibandhingake karo Q2 2019, rega tiket rata-rata global munggah kaping pindho ing Q2 2022, dipimpin dening EMEA lan APAC. 

Kapentingan Tuwuh ing Lelungan Inklusif Wong ing saindenging jagad tambah akeh golek cara supaya bisa duwe pengalaman lelungan sing luwih migunani lan tliti. Miturut Laporan Inklusif Travel Insights anyar, 92% konsumen nganggep pentinge panyedhiya lelungan kanggo nyukupi kabutuhan aksesibilitas kabeh wong sing lelungan, nanging mung setengah saka konsumen sing ndeleng opsi sing bisa diakses kabeh kemampuan nalika lagi nggoleki lan nggawe pesenan. lelungan.  

Wawasan kasebut nuduhake celah ing pilihan sing bisa diakses lan kalebu ing pasar lelungan, uga kesempatan kanggo merek lelungan kanggo nambah penawaran lan nggawe lelungan bisa diakses kabeh wong sing lelungan, ing endi wae. 

Konsumen uga menehi perhatian marang komitmen merek lelungan kanggo inklusi, keragaman, lan aksesibilitas, lan komitmen kasebut mengaruhi keputusan tuku. Nyatane, 78% konsumen ujar manawa wis nggawe pilihan lelungan adhedhasar promosi utawa iklan sing dirasakake diwakili liwat olahpesen utawa visual, dene 7 saka 10 konsumen bakal milih tujuan, penginapan, utawa pilihan transportasi sing luwih kalebu kabeh. jinis lelungan, sanajan iku luwih larang. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...