Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Jamaika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Spirit Airlines nambah luwih akeh rute Karibia

0a1a-32
0a1a-32
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nalika musim dingin bakal siyap, ing kene ana opsi liyane kanggo uwal tropis sing anget karo Spirit Airlines. eTN ngubungi Spirit Airlines kanggo ngidini kita mbusak paywall kanggo rilis pers kasebut. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamiarsa nambah paywall.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika musim dingin bakal siyap, ing kene ana opsi liyane kanggo uwal tropis sing anget karo Spirit Airlines.

Wiwit tanggal 8 November 2018, Spirit bakal miwiti layanan nonstop saben dina saka Bandar Udara Internasional Newark Liberty (EWR) nganti Bandara Internasional Am Amricas (SDQ) ing Santo Domingo, Republik Dominika. Ing tanggal 20 Desember, Spirit bakal tuwuh maneh lan miwiti layanan mangsan tanpa wates antara Bandara Metro Detroit (DTW) lan Bandara Internasional Sangster (MJB) ing Montego Bay, Jamaika * mlaku kaping telu saben minggu. Kajaba iku, nawakake tarif sing terjangkau kanggo lelungan supaya tetep nyambung karo kulawarga utawa plancongan sing nyenengake ing Karibia sing eksotis.

Pengumuman ekspansi kasebut bakal menehi tandha layanan internasional langsung pertama saka Newark for Spirit lan bakal dadi sambungan langsung kanggo kanca lan sedulur sing manggon ing wilayah Tri-State lan Republik Dominika. Sauntara kuwi, layanan anyar Detroit menyang Montego Bay bakal nglengkapi layanan internasional sing ana wiwit Motor City nganti Cancun, Meksiko. Kaloro rute anyar kasebut bakal ngiyatake jaringan Spirit sing tuwuh. Ing wulan Juni, Spirit ngumumake ngluncurake meh selusin rute anyar saka Orlando, Florida menyang Amerika Latin lan Karibia.

"Kita seneng banget nawakake tarif murah kanggo wilayah Newark lan Detroit kanggo sawetara negara paling apik ing donya," ujare Mark Kopczak, Wakil Presiden Perencanaan Jaringan Spirit. "Loro-lorone Jamaika lan Republik Dominika dikenal amarga keramahan lan kecantikan lan pilihan sing luar biasa kanggo liburan musim salju utawa patemon kulawarga. Spirit terus mbuktekake minangka maskapai penerbangan kanggo layanan sing terjangkau kanggo Karibia lan Amerika Latin. "

Newark (EWR) menyang / saka Wiwitan: Frekuensi:

Santo Domingo, Republik Dominika (SDQ) 8 November Saben, sak taun
Detroit (DTW) menyang / saka
Montego Bay, Jamaika (MBJ) 20 Desember 3x mingguan, mangsan
Cancun, Meksiko (CUN) Layanan sing wis ana Nganti Saben Dina, sak taun

Kanthi jaringan maskapai sing berkembang, maskapai kasebut terus ningkat ing kinerja tepat waktu lan kepuasan Tamu, nalika duwe komitmen luwih gedhe kanggo investasi ing pengalaman Tamu. Maskapai kasebut bubar ngumumake konektivitas Wi-Fi kecepatan tinggi sing canggih bakal diinstal ing kabeh armada ing musim panas 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov