24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Bahama Warta Breaking Bermuda Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Selancar ing Bermuda lan Pantai Timur AS: Ngarep-arep bisa ngancam nyawa

Bengkak sing digawe dening Topan Florence mengaruhi Bermuda lan bagean-bagean ing Pantai Timur AS. Pembengkakan iki bisa nyebabake surfing sing ngancam nyawa lan ngrusak kahanan saiki. Turis lan peselancar lokal kudu uwal saka banyu.

Print Friendly, PDF & Email

Swells sing digawe dening Topan Florence mengaruhi Bermuda lan bagean saka Pantai Timur AS. Pembengkakan iki bisa nyebabake surfing sing ngancam nyawa lan ngrusak kahanan saiki. Turis lan peselancar lokal kudu ora ana ing banyu.

Ing 1100 AM AST (1500 UTC), mripat Topan Florence dununge cedhak garis lintang 25.0 Lor, garis bujur 60.0 Kulon. Florence pindhah arah mangulon cedhak 13 mph (20 km / jam). Gerakan barat laut sisih lor-kulon kanthi paningkatan kacepetan maju bisa ditindakake sajrone rong dina sabanjure. Nguripake arah mangulon-mangulon diprediksi bakal pungkasan wengi Rebo. Ing trek ramalan, pusat Florence bakal pindhah menyang sisih kidul kidul Atlantik Atlantik antara Bermuda lan Bahama, Selasa lan Rebo, lan nyedhaki pesisir South Carolina utawa North Carolina, Kamis.

Data satelit nuduhake manawa angin maksimum sing terus saya mundhak cedhak 115 mph (185 km / jam) kanthi angin sing luwih dhuwur. Florence minangka topan kategori 3 ing Skala Angin Topan Saffir-Simpson.

Penguatan luwih lanjut diantisipasi, lan Florence diarep-arep bakal dadi topan gedhe sing mbebayani banget nganti Kamis.

Angin pasukan angin topan tekan njaba nganti 30 mil (45 km) saka tengah lan angin tropis-badai terus metu nganti 140 mil (220 km).

Perkiraan tekanan tengah minimal yaiku 962 mb (28.41 inci).

Hurricane Florence kanthi cepet terus maju ing arah Pantai Timur lan saiki dadi Kategori 4 kanthi angin 130 mph, ujare Pusat Topan Nasional ing update khusus. Florence diarep-arep bakal nguat nganti 150 mph sadurunge tiba ing papan ing sisih kidul-wétan utawa pesisir Mid-Atlantik Kamis wengi.

Ramalan model komputer umume nggambarake badai supaya bisa tiba ing antarane South Carolina Lor lan Bank Outer North Carolina, sanajan owah-owahan ing trek bisa ditindakake, lan pengaruh badai bakal nggedhekake jarak sing adoh saka landfall. Amarga durung mesthi lan wektu kanggo evakuasi, pejabat ing North Carolina nerbitake perintah evakuasi wajib Wani County lan Pulo Hatteras.

Tansaya ora dipercaya manawa Florence bakal pindhah menyang segara lan nglindhungi Seaboard Timur saka gelombang badai, banjir lan angin sing bisa ngancurake. Malah ana pratondo yen badai bakal alon utawa mandheg ing Mid-Atlantik ing minggu iki, sing bisa nyebabake udan sing mbebayani.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.