24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Kedatangan pariwisata ing Belize terus nyathet pertumbuhan sing apik

0a1a1-7
0a1a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Statistik paling anyar nuduhake manawa teka pariwisata ing Belize terus nyathet pertumbuhan sing apik. Ana kedadeyan 16.6% lan 19.9% nalika teka ing wayah wengi lan kapal pesiar sawise ngrampungake kuartal kaping telu taun iki. Iki tegese Belize tetep dadi tujuan plancongan populer ing Amerika Tengah ing antarane para petualangan lan istirahat sing luar biasa.

Ing ngisor iki minangka rincian statistik paling anyar.

ARRIVAL OVERNIGHT GREW DATENG 16.6% Liwat Taun Sadurunge

Ing wulan September 2018, luwih saka 21,000 pengunjung sewengi teka ing Belize. Iki nuduhake kenaikan pengunjung 10.1% ing wulan September 2017. Ing pungkasan kuartal kaping telu 2018, para tamu sing sewengi tuwuh 16.6% tinimbang taun sadurunge.

2016 2017 2018
% ganti% ganti% ganti
Vs '15 Vs '16 Vs '17
Jan 38,274 24.0 38,531 0.7 48,662 26.3
Feb 37,624 18.5 39,221 4.2 45,896 17.0
Mar 43,063 10.0 44,475 3.3 55,488 24.8
Apr 30,656 11.2 38,090 24.2 40,340 5.9
May 29,709 20.2 32,146 8.2 35,726 11.1
Jun 34,268 17.4 37,690 10.0 43,389 15.1
Jul 36,212 16.9 38,628 6.7 46,276 19.8
Aug 25,865 8.3 30,799 19.1 34,816 13.0
Sep 18,115 26.9 19,508 7.7 21,482 10.1
21,726 Oktober 14.7 22,656 4.3
29,510 Nov 1.3 -36,203 -22.7 XNUMX XNUMX
Des 40,561 1.5 49,131 21.1
385,583 13.0 427,076 10.8 372,075 16.6

ING KWARTA KETIGA, PUNGGUNG PELUANG CRUISE NGANGGO 19.9%

Ing wulan September 2018, luwih saka 66,000 penumpang kapal pesiar ngunjungi negara Belize. Iki nuduhake kenaikan 15.9% utawa luwih saka 9,100 penumpang pelayaran maneh dibandhingake karo September 2017. Panggilan kapal pesiar total 21 kanggo wulan iki. Ing pungkasan kuartal kaping telu, total pengunjung manca pesiar ing taun iki tuwuh 19.9%. Kedatangan kanggo taun 2018 kalebu pengunjung saka Belize City lan Harvest Caye Seaports.

2016 2017 2018
% ganti% ganti% ganti
vs. '15 vs. '16 vs. '17
Jan 102,337 -19.7 127,061 24.2 131,509 3.5
Feb 98,623 3.7 120,996 22.7 118,799 -1.8
Mar 135,283 1.3 117,578 -13.1 132,122 12.4
Apr 90,657 -0.7 97,422 7.5 91,253 -6.3
May 61,977 41.3 61,152 -1.3 82,084 34.2
Jun 65,399 28.8 47,007 -28.1 73,917 57.2
Jul 51,968 -4.6 44,392 -14.6 82,282 85.4
Aug 39,189 -22.6 52,534 34.1 91,313 73.8
Sep 54,569 20.6 57,718 5.8 66,889 15.9
56,697 Oktober 38.3 76,403 34.8
Nov 106,144 30.9 100,797 -5.0
Des 142,551 -0.7 111,171 -22.0
1,005,394 4.9 1,014,231 0.9 870,168 19.9

Sanajan ukurane sithik, Belize minangka kombinasi budaya, atraksi lan petualangan sing apik - papan sing ngemot warisan Amerika Tengah lan Karibia, ngrayakake macem-macem macem-macem lan bangga banget karo kaendahan alam sing nyengsemake minangka swarga liburan sing sampurna ing wilayah iki. .

Statistik pariwisata paling anyar ora mung mbuktekake kasunyatan iki, nanging uga nuduhake tren pertumbuhan munggah sing terus-terusan. Taun-taun mbesuk janji bakal nggawa pangembangan sing apik nalika industri pariwisata dinamis bakal siyap tuwuh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov