Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Italia Breaking News Warta Breaking Jordan Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Yordania nyedhiyakake pamirsa MICE Eropa

Tikus
Tikus
ditulis dening editor

Yordania, sawijining negara sing terlindung saka alangan wilayah kasebut, aman ditlajahi lan mubeng, kanthi mandhiri utawa klompok. Negara kasebut saiki nampilake pamirsa MICE Eropa kanthi proposal lengkap lan uga katalog khusus amarga kerja sama The Platinum Services, agensi acara ing Roma lan DMC khusus kanggo acara kelas kapisan ing Italia, Eropa lan liya-liyane. wilayah sing dipilih, lan Guarantee Travel Group, salah sawijining DMC paling gedhe lan agensi acara lan lelungan ing Negara kasebut, entuk manfaat saka kontak pribadi karo Menteri Pariwisata lan Antiquities Yordania Majd Mohammad Shweikeh.

"JordanIndustri MICE wis diwasa, ”ujare Direktur Daerah Pak Rami Qutishat. "Iki ngerti panjaluk tartamtu saka rapat lan pasar insentif lan ngupayakake ngluwihi pangarepan. Iki wis nggunakake bahan-bahan sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake klompok acara sing sukses sing nyentuh ati para delegasi sing cerdas lan manggon ing pengeling-eling ». Sajrone meh setengah abad, Pungkasan Raja Hussein dianggep minangka pimpinan donya sing dihormati lan simbol perdamaian lan rekonsiliasi. Dina iki, putrane Raja Abdullah II nyuarakake swara moderat sing padha - ora sengaja, dheweke bubar diwenehi Lampu Damai ing Assisi, Italia. "

Yordania dununge ing prapatan telung bawana, dadi papan pertemuan ideal kanggo acara internasional. Wektu mabur saka pirang-pirang kutha ing Eropa, Afrika lan Asia udakara patang jam, lan ana akses sing gampang lan langsung saka Amerika Serikat lan Kanada. GMT +2 jam; Wektu Standar Wétan AS +7 jam.

Bandara Internasional King Hussein (KHIA) Aqaba minangka gerbang menyang Segara Abang lan dadi pusat regional penting kanggo para plancong bisnis lan plancongan. Mung bandara ing Yordania sing mbukak kabijakan Langit Terbuka.

Operator nasional, Royal Jordanian Airlines, mabur menyang 54 tujuan lan dadi anggota One World Alliance kanthi aliansi nuduhake kode karo akeh maskapai penerbangan. Negara kasebut nduweni macem-macem hotel internasional, kanthi investasi anyar sing terus nambah sawetara pembangunan sing apik ing portofolio. Negara kasebut saiki nggunakake konsep resort eko lan saya ndhukung inisiatif ijo.

Kejaba akeh ruang pertemuan sing kasedhiya ing kabeh hotel utama, pembukaan Pusat Konvensi King Hussein Bin Talal ing taun 2006 ing pinggir Segara Mati nuduhake komitmene Yordania kanggo sektor iki.

Yordania ndemek akeh indera - wiwit aroma pedhes lan kesenengan kuliner nganti mbungkus lendir sing nyegarkan, sepisanan ndeleng Keuangan Petra lan swara sepi ing ara-ara. Iki minangka salah sawijining papan dolanan petualangan paling umum, sing ngemot sawetara kutha Nabataean lan Romawi sing paling apik ing donya, uga Segara Mati, titik paling ngisor ing donya; lan kanggo adrenalin sing luwih gedhe, mbukak kerak sing ana ing Wadi Rum utawa air terjun ing Wadi Mujib.

"Yordania minangka negara sing duwe warisan budaya sing sugih," ujare Loredana Chiappini, pemilik The Platinum Services. Acara MICE diluncurake karo latar gunung, ara-ara samun lan segara sing luar biasa sing nyedhiyakake panggung drama paling apik ing sejarah. Nalika nggabungake fasilitas rapat kelas internasional kanthi macem-macem kegiatan insentif ing kahanan sing dramatis, sampeyan bakal duwe bahan kanggo acara sing spesial. Kanthi akses sing gampang, regane dhuwit lan DMC sing duwe pengalaman, sukses bisa dipesthekake. ”

Klik ing situs kanggo informasi luwih lengkap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.