Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality LGBTQ Warta Industri Rapat News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Festival Bangga Belgia bali kanggo taun kaping 15

0a1a-12
0a1a-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kaya poster sawijining artis sing kepengin banget lan bangga, Belgian Pride Brussels negesake orisinalitas karo program sing digawe dening warga. Dheweke seneng seni avant-garde, ijol-ijolan budaya, pamikiran kolektif, pertemuan sawetara, kaendahan inklusif ... Belgian Pride terus crita lan misi asline, yaiku:

• Kanggo nyorot bakat aneh saka Brussels lan njaba;
• Nggawe link antarane macem-macem jagad;
• Kanggo nawakake papan sing aman supaya masarakat bisa mikir lan mbangun masarakat sing luwih adil.

Sampeyan bakal ngerti manawa festival 2019 kanthi ketat ngrampungake politik puisi nalika nyedhiyakake macem-macem kegiyatan ing macem-macem wilayah: musik, pertunjukan, konferensi, bioskop, pertunjukan drag, penemuan, perayaan, vogues lan kreasi.
#AllForOne

Belgian Pride minangka acara sing ora bisa ditolak kanggo komunitas LGBTQI + Brussels, amarga iki minangka kesempatan kanggo menehi cahya ing pakaryan saben dinane lan tuntutan politik. Ing taun iki, kita duwe luwih akeh alasan kanggo negesake ciri-ciri gerakan sing militan lan nuntut.

Nyatane, Belgian Pride uga duwe slogan #AllForOne, sing dipilih dening telung organisasi regional - RainbowHouse Brussels, Arc-en-Ciel Wallonia lan çavaria. Iki menehi visibilitas kanggo wong LGBTQI + sing ngalami diskriminasi interseksi (rasis, seksisme, bisa, lsp.). Iki uga minangka kesempatan kanggo ngurmati lan ngrayakake ulang taun kaping sèket kerusuhan Stonewall ing New York, sing dadi katalis kanggo gerakan LGBTQI + internasional saiki.

Ngantisipasi pemilihan regional lan federal 2019, RainbowHouse nggawe dhaptar panjaluk sing tujuane supaya Belgia dadi juara kesetaraan! Iki amarga, sanajan bathi legislatif sing wis digawe sawetara taun kepungkur, isih akeh tantangan sing kudu diatasi babagan kesetaraan lan akses menyang hak. Kita takon marang para politisi supaya eling apa kasunyatane kanggo masarakat LGBTQI +, kayata nalika ngadhepi diskriminasi liyane (rasis, seksisme, lsp).

Program Bangga Belgia pancen aneh, nuntut lan kalebu. Temokake kanthi lengkap lan tanpa wektu tundha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov