24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia India Breaking News News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Rusia nerusake penerbangan Qatar, India, Vietnam lan Finlandia

Rusia nerusake penerbangan Qatar, India, Vietnam lan Finlandia
Rusia nerusake penerbangan Qatar, India, Vietnam lan Finlandia
ditulis dening Harry S. Johnson

Maskapai penerbangan Rusia miwiti maneh penerbangan menyang papat negara liyane

Print Friendly, PDF & Email

Pejabat pamrentah Rusia ngumumake yen wiwit tanggal 27 Januari, Rusia bakal nerusake lalu lintas udara komersial karo Qatar, India, Vietnam lan Finlandia.

Pengumuman kasebut digawe dening Markas Operasional negara kasebut kanggo Pertempuran panyebaran Covid-19 sawise rapat karo Wakil Perdana Menteri Rusia Tatyana Golikova.

Pernyataan resmi pamrentah Rusia ujar: "Adhedhasar asil diskusi lan njupuk kahanan epidemiologis ing masing-masing negara, markas kasebut mutusake maneh kanthi penerbangan timbal balik saka tanggal 27 Januari 2021 karo negara-negara ing ngisor iki: Vietnam (Moskow -Hanoi, kaping pindho saben minggu); India (Moskow-Delhi, kaping pindho saben minggu); Finlandia (Moskow-Helsinki, kaping pindho saben minggu lan St. Petersburg-Helsinki, kaping pindho saben minggu); Qatar (Moskow-Doha, kaping telu seminggu) ”.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.