24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Breaking Prancis Warta Mewah News wong Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Toko Perhiasan Bulgari ing Paris ngilangi € 10 yuta

Perhiasan senilai € 10 yuta rebutan ing butik butik Paris sing kurang apik
Perhiasan senilai € 10 yuta rebutan ing butik butik Paris sing kurang apik
ditulis dening Harry Johnson

Rampok ing Paris iki kedadeyan udakara awan dina Selasa. Nalika polisi durung ngarani toko kasebut kanthi resmi, anané penegak ukum sing abot ditemokake ing butik Bulgari, sing targeté bandit kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Perampok nyerang toko perhiasan Bulgari ing Paris tengah.
  • Perhiasan senilai € 10 yuta dicolong nalika dirampok awan.
  • Polisi Prancis nyekel loro tersangka sawise dioyak kanthi kecepatan tinggi.

Toko perhiasan Paris tengah kelas atas ing Place Vendôme sing apik wis ditabuh para perampok lan kira-kira 10 yuta dolar AS (11.8 yuta) ing perhiasan dilaporake dicolong nalika awan padha banget.

Rampok kasebut udakara udakara awan dina Selasa. Nalika polisi durung resmi menehi jeneng toko kasebut, ana pelaksanaane ukum sing abot ditemokake ing Bulgari butik, sing jebule target bandit.

Paris polisi nyekel loro tersangka, lan pamburu terus kanggo maling liyane.

Rong tersangka dicekel nalika nyoba nylametake lokasi kriminal kasebut, ujare polisi, tanpa menehi katrangan luwih lengkap, nanging sawetara sumber polisi nuduhake manawa perampokan kasebut dadi pengejaran kecepatan tinggi, amarga para tersangka nyoba lolos nggunakake BMW mobil lan loro skuter motor.

Miturut laporan media lokal, sawijining petugas polisi rada cilaka nalika dioyak, nalika dheweke ditabrak mobil, dene salah sawijining tersangka sing ditahan ditembak ing sikil.

Jumlah tersangka sing ora dingerteni isih akeh. Miturut laporan kasebut, dheweke bisa minggat kanthi ngangkut barang sing dicolong kanthi regane udakara € 10 yuta.

Kedadeyan iki paling anyar ing pirang-pirang perhiasan perhiasan profil tinggi ing ibukutha Prancis musim panas iki. Ing wulan Juli, sawijining begal bersenjata ngangkat watu lan perhiasan larang regane nalika awan awan saka Chaumet toko cedhak Champs-Elysées. Perampok kasebut ing acara kasebut dicekel bareng karo kanca liyane sawise serangan kasebut, lan jarahan sing regane udakara € 3 yuta ($ 3.5 yuta), pulih.

Mung sawetara dina sawise Chaumet heist, loro perampok kenek a Dinh Van toko, nyolong udakara € 400,000, lan perhiasan kanthi rega kira-kira € 2 yuta ($ 2.3 yuta).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar