24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion Hak-hak manungsa News Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Omah mewah mewah Loewe: Katon kaya tahanan kamp Nazi sing regane mung $ 950

Omah mode Loewe: Katon kaya tahanan kamp Nazi sing regane mung $ 1000
Omah mode Loewe: Katon kaya tahanan kamp Nazi sing regane mung $ 1000
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nalika tenaga listrik mode mewah Spanyol Loewe ngenalake kemeja bergaris ireng lan putih lan celonone (kanthi kaos mung $ 950) minangka bagean saka koleksi kapsul khusus sing diilhami dening keramik Inggris ing abad kaping 19, William De Morgan, dheweke ora ngerti apa sing bakal disusulake ana geni.

Sandhangan kasebut langsung nggawe kontroversi, kanthi masarakat nuduhake kamiripan sing ora nyaman karo seragam bergaris ikonik sing dienggo dening tahanan tahanan kamp Nazi nalika Perang Dunia II.

Klambi Loewe nggawe komentar sing ora apik ing Twitter, kanthi akeh sing kepengin weruh "apa sing dipikirake ing Bumi," lan nuduhake manawa "udakara $ 1,000, sampeyan bisa katon kaya tahanan Nazi."

"WTF salah karo wong," tulis salah sawijining komentator. "Akeh banget sing ilang kamanungsan lan pancen ora ngerti babagan horor sing kepungkur. Isin dheweke. ”

Ing sawijining pernyataan sing dikirim ing Instagram Stories, perusahaan kasebut ujar manawa dikabari manawa salah sawijining penampilan "bisa disalahake minangka nuduhake salah sawijining momen sing paling ora enak ing sejarah manungsa" lan njaluk ngapura "kanggo sapa wae sing nganggep awake ora sensitif kanggo kenangan suci. "

Ditambahake manawa produk wis ditarik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov